Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Ηχηρό χαστούκι απο το Ευρωπαΐκό Λαΐκό Κόμμα για τη στάση του Μητσοτάκη στη συμφωνία με τα Σκόπια!

Η στάση του Μητσοτακη στην συμφωνία με τα Σκοπια δημιούργησε μια τρομερά αρνητική εικόνα για τον ίδιο και την ΝΔ στο ΕΛΚ. Αξιωματούχοι του κόμματος κάνουν λογο για ακροδεξια και λαϊκίστικη στροφή της ΝΔ και για απώλεια της ευρωπαϊκής ταυτότητας. 
Στη Νεα Δημοκρατια εχουν ήδη ενημερωθεί και προσπαθούν να στειλουν το μηνυμα οτι η ΝΔ θα ψηφίσει τη συμφωνία οταν έρθει στη βουλη με την ελπίδα οτι θα μειώσουν την ζημιά που υπέστη ο Μητσοτακης!
Ηδη τα στελέχη του κόμματος προσπαθουν να περάσουν αυτο το μηνυμα με την αρχή να κανει χθες η κυρία Ζαχαράκη με πολύ άγαρμπο όμως τρόπο.
 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...