Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) – Πού και πότε θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Ιδιαίτερη προσοχή εφιστά ο γνωστός μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος τις επόμενες ημέρες καθώς η κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα θα έχει ως αποτέλεσμα έντονα και ισχυρά φαινόμενα.

Σύμφωνα με την ανάρτησή του ο καιρός θα χαλάσει την Παρασκευή (15/6) από τα δυτικά και βόρεια τμήματα της χώρας με τα φαινόμενα σταδιακά να επηρεάζουν και την Στερεά, την Εύβοια και τη δυτική Κρήτη με την θερμοκρασία να κυμαίνεται κοντά στους 32 βαθμούς κελσίου.
Το Σαββατοκύριακο η κακοκαιρία θα επεκταθεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας -συμπεριλαμβανομένου της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης- με τα φαινόμενα να είναι έντονα με πιθανότητα να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις στις ηπειρωτικές κυρίως περιοχές.
Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν:
Παρασκευή (15/06/2018)
α. κατά διαστήματα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος (κυρίως τα βόρεια τμήματα).
β. από τις μεσημβρινές ώρες η Μακεδονία, η Θεσσαλία και η κεντρική Στερεά.
γ. από τις απογευματινές ώρες σταδιακά η ανατολική Πελοπόννησος, η ανατολική Στερεά, οι Σποράδες και η Εύβοια.
Το Σάββατο (16/06/2018)
α. κατά διαστήματα η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η κεντρική και ανατολική Στερεά, η Εύβοια και πιθανόν τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.
β. τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η υπόλοιπη Στερεά, η υπόλοιπη Μακεδονία, η Πελοπόννησος, η Θράκη και πιθανόν τα νησιά του Ιονίου και η Κρήτη.
Την Κυριακή (17/06/2018)
Κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όλα τα ηπειρωτικά, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, η Κρήτη και πιθανόν τα νησιά του Ιονίου (τα νοτιότερα).
Τη Δευτέρα (18/06/2018) και την Τρίτη (19/06/2018)
Τις μεσημβρινές και απογευματινές κυρίως ώρες όλα τα Ηπειρωτικά, τα νησιά του Αιγαίου και η Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...