Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018

Τρόμος στη Γερμανία: Δύο λιοντάρια, δύο τίγρεις και ένα τζάγκουαρ το έσκασαν από ζωολογικό κήπο.

Άγρια ζώα κατάφεραν να ξεφύγουν από ζωολογικό κήπο στη πόλη Λούενμπαχ της Γερμανίας μετά από ισχυρές καταιγίδες και πλημμύρες.
Δύο λιοντάρια, δυο τίγρεις και ένα τζάγκουαρ κυκλοφορούν ελεύθερα στους δρόμους, ενώ οι αστυνομικοί πυροβόλησαν μια αρκούδα πριν χαθεί και αυτή με τα υπόλοιπα ζώα.
Οι αρχές προειδοποιούν τους πολίτες στην περιοχή να μείνουν μέσα στα σπίτια τους και να ειδοποιήσουν αμέσως την αστυνομία εάν εντοπίσουν κάποιο από τα ζώα.
Ο τοπικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός SWR αναφέρει ότι δεν είναι γνωστό το πότε αλλά και το πώς κατάφεραν τα ζώα να αποδράσουν.    (πηγή)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...