Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: “ Ο Βασίλης Πανάγου νέος Αντιδήμαρχος στο Δήμο Δελφών”

Με την τροποποίηση-κωδικοποίηση των προγενέστερων αποφάσεων του περί ορισμού αντιδημάρχων και τη μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων του, ο Δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος ορίζει νέο Αντιδήμαρχο το δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Πανάγου, ο οποίος αναλαμβάνει την ευθύνη της Δ.Ε. Παρνασσού καθώς και της Διεύθυνση Δόμησης.
Την επίβλεψη της Δ.Ε. Γραβιάς αναλαμβάνει η νυν Αντιδήμαρχος Μαρία Ανδρεοπούλου.
Εκφράζουμε τις ιδιαίτερες και θερμές μας ευχαριστίες προς τον έως σήμερα Αντιδήμαρχο Γιάννη Γεωργίου για τη σημαντική συνεισφορά του στην προώθηση και την υλοποίηση του έργου της δημοτικής Αρχής, καθώς και για το πνεύμα συνεργασίας με το Δήμαρχο Δελφών και με τους συναδέλφους του αντιδημάρχους για το οποίο διακρίθηκε.
 

Ο Δήμαρχος Δελφών
Θανάσης Παναγιωτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...