Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Ξεσκονίζουν την Μαρέβα Μητσοτάκη για την τεράστια περιουσία – Οι offshore, το σπίτι του Βολταίρου, το FBI και το ξέλπυμα χρήματος!

Σε εξονυχιστική έρευνα στα περιουσιακά στοιχεία της Μαρέβας Μητσοτάκη θα προχωρήσει η Βουλή. Η χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ελέγχου Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής μεταξύ των άλλων αποφάσισε τον  ενδελεχή έλεγχος του πόθεν έσχες επί του συνόλου της περιουσιακής κατάστασης της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη ακόμα και για την περίοδο της αντιφατικής συζυγικής διάστασης, λόγω των αντικρουόμενων προσεγγίσεων για τη διάρκειά της.

Παρά τις διαφωνίες και τις προσπάθειες αποφυγής δια της νομικής οδού από την πλευρά της κα. Μητσοτάκη, η διαδικασία θα ξεκινήσει να διερευνά τον τρόπο κτίσεως των περιουσιακών της στοιχείων για την περίοδο 2005 – 2014.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η Επιτροπή δεν δέχτηκε την δήλωση της Μαρέβας Μητσοτάκη ως «αρχική» και όχι ως «συνεχόμενη». Δηλαδή, να λογιστεί η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη ως υπόχρεη δήλωσης πόθεν έσχες για πρώτη φορά και όχι η υποχρέωσή της αυτή να κριθεί ως συνέχεια όλων των προηγούμενων δηλώσεών της, ασχέτως αν είχε μεσολαβήσει η περίοδος της διφορούμενης χρονικά συζυγικής διάστασης.
Αν η δήλωση της κας Μητσοτάκη θεωρούταν ως «αρχική», τότε η Επιτροπή δεν θα έλεγχε τις επίδικες μεταβολές της περιουσιακής της κατάστασης, κάτι που τώρα κατέστη δυνατόν. Όπως σχολίαζαν χαρακτηριστικά καλά πληροφορημένες πηγές, αν ίσχυε κάτι τέτοιο, τότε υπήρχε ο κίνδυνος σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος να προβεί σε μαζική συζυγική διάσταση.
Τα στοιχεία που θα διαβιβάσει η κα. Μητσοτάκη θα διερευνηθούν από ορκωτό ελεγκτή, το πόρισμα του οποίου αναμένεται να οδηγήσει την υπόθεση -βάσει Κανονισμού και κείμενης νομοθεσίας- στο αρχείο ή στον εισαγγελέα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...