Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Η ΝΔ καταρρίπτει κάθε ρεκόρ γκάφας με καταιγιστικούς ρυθμούς

«Η ΝΔ καταρρίπτει κάθε ρεκόρ γκάφας με καταιγιστικούς ρυθμούς. Έσπευσε να υιοθετήσει την άστοχη δήλωση του Επιτρόπου Χαν, για να βγάλει μία πύρινη ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης» απαντούν κυβερνητικές πηγές στη Ν.Δ.
«Ωστόσο, δυστυχώς για τη ΝΔ απάντησε η ίδια η Κομισιόν με τη διευκρίνισή της, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τον κ. Μητσοτάκη.

Έμελλε να το ζήσει και αυτό η πατρίδα μας, να έχει αξιωματική αντιπολίτευση τους κ.κ. Μητσοτάκη και Γεωργιάδη…»

Κομισιόν: Ο επιτρόπος Χαν σε καμία περίπτωση δεν αναφέρθηκε σε "αλλαγή συνόρων"
Ο επίτροπος Χαν σε καμία περίπτωση δεν αναφέρθηκε σε «αλλαγή συνόρων» Ελλάδας- Αλβανίας, επισήμανε σήμερα από τις Βρυξέλλες εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κληθείς να διευκρινίσει σχετικές με το θέμα δηλώσεις του αρμόδιου για τη διεύρυνση επιτρόπου στο Λονδίνο.
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο επίτροπος υπογραμμίζοντας την ανάγκη επίλυσης όλων των ανοικτών διμερών ζητημάτων πριν από οποιαδήποτε μελλοντική διεύρυνση της ΕΕ, έκανε αναφορά στις συνεχιζόμενες ελληνοαλβανικές συζητήσεις για την αποκλειστική οικονομική ζώνη, η οποία φυσικά μπορεί να ολοκληρωθεί μόνο στη βάση μιας αμοιβαία αποδεκτής συμφωνίας.

Η ανακοίνωση της ΝΔ στην οποία απάντησαν κυβερνητικές πηγές μιλά για "αλλαγή συνόρων" με αφορμή δήλωση του επιτρόπου κ. Χαν.
«Έμελλε να το ζήσει και αυτό η πατρίδα μας με τους κ. Τσίπρα και Καμμένο. Να πληροφορούμαστε από τον επίτροπο κ. Χαν ότι η κυβέρνηση συζητά να αλλάξει τα σύνορά μας με την Αλβανία! Η ΝΔ καλεί τους κ. Τσίπρα, Καμμένο και Κοτζιά να σταματήσουν εδώ και τώρα τη μυστική διαπραγμάτευση, που ως φαίνεται, κάνουν και με την Αλβανία. Αρκετά ζημιώθηκε η Ελλάδα με τα τετελεσμένα που ήδη προκαλούν στο Σκοπιανό. Οσο για τον επίτροπο Χαν, ας συνειδητοποιήσει ποιος είναι ο ρόλος του και να περιοριστεί στις αρμοδιότητές του».


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...