Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018

Λουκάς Αναγνωστόπουλος: Το παραδοσιακό γλέντι την παραμονή της Αγίας Παρασκευής δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω του Εθνικού Πένθους

Ο Δήμος Δελφών, η Δ.Ε. Δελφών και η Τ.Κ. Δελφών ενημερώνουν τους προσκυνητές για τον εορτασμό της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Παρασκευής στο Κρόκι Παρνασσού, ότι το παραδοσιακό γλέντι μετά το πέρας του Εσπερινού την παραμονή 25/7 δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω του Εθνικού Πένθους που κηρύχθηκε εις μνήμην των δεκάδων θυμάτων της τραγωδίας που έπληξε την χώρα μας αλλά και του μεγάλου αριθμού των αγνοουμένων. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι μαζί με αυτούς τους συμπολίτες μας που αυτήν την ώρα δοκιμάζονται σκληρά.
Σας ευχαριστούμε.

Λουκάς Αναγνωστόπουλος
Αντιδήμαρχος Δελφών

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...