Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΙΤΕΑ: Τα παρτέρια πρασίνου δεν ειναι δημόσιες τουαλέτες σκύλων!!! (φωτος)


petrosdiver.
Είναι πιθανόν κάποιος να γίνει βαρετός όταν επανέρχεται στα ίδια θέματα αλλά…  κάποιοι συμπολίτες μας, φροντίζουν να γίνονται τόσο προκλητικοί, ώστε να μην μπορείς να τα παραβλέψεις. Ο λόγος και πάλι για ορισμένους ιδιοκτήτες που επιμένουν να βγάζουν τα ζώα τους βόλτα για να κάνουν την ανάγκη τους σε «ξένα οικόπεδα» και να μην φροντίζουν για την περισυλλογή τους.
Το σημερινό όμως περιστατικό το παρακολούθησα με τα ίδια μου τα μάτια και δεν το πίστευα. 
Η καλή κυρία έφερε, με το αυτοκίνητο παρακαλώ, τον μεγαλόσωμο σκύλο της σε ένα από τα παρτέρια πρασίνου στην Μαρίνα Ιτέας μεσημεριάτικα και  τον άφησε ελεύθερο (χωρίς λουρί) να κάνει τις ανάγκες του, όσο αυτή μιλούσε στο τηλέφωνο.
Όταν τελείωσε με την συνομιλία της  η εν λόγω κυρία, τον φώναξε, τον έβαλε ξανά στο αυτοκίνητο και σαν πραγματική Lady αποχώρισε.
Είναι φανερό ότι κάποιοι συμπολίτες μας θεωρούν ότι τα πράσινα παρτέρια είναι δημόσιες τουαλέτες σκύλων. Αυτή λοιπόν την θεώρηση οι υπεύθυνοι θα πρέπει να την λάβουν σοβαρά υπόψην και να επέμβουν δραστικά για να εφαρμόσουν το νόμο, διότι από νουθεσίες κάποιοι δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν.

 (Διαβάστε επίσης σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ)







Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...