Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Η βρυκόλακας του νεοφιλελευθερισμού "ξαναχτυπά".

«Ξαναχτύπησε» η ιέρεια του νεοφιλελευθερισμού Μιράντα Ξαφά, απαιτώντας εκ νέου την άμμεση περικοπή των συντάξεων με άρθρο της στην «Καθημερινή της Κυριακής» (πέφτουμε από τα σύννεφα)! 

Η εμμονική Ξαφά, κολαούζο του Παπανδρέου και εσχάτως του Μητσοτάκη απαιτεί, μετά από 8 χρόνια εθνικής καταστροφής λόγω των Μνημονίων, να συνεχίσει η χώρα να βαδίζει στο δρόμο της φτωχοποίησης της ελληνικής κοινωνίας, αλλιώς δε θα πετύχει ποτέ την πολυπόθητη επιστροφή στην κανονικότητα.
Γιατί άραγε τέτοιο κόλλημα με τις συντάξεις; Και όχι, ας πούμε, με την αύξηση των μισθών;
Η κανονικότητα της Ξαφά και των «αγορών» έκαναν 8 χρόνια πάρτι στις πλάτες του ελληνικού λαού. Ήρθε η ώρα οι υμνητές του ακραίου νεοφιλελευθερισμού, που ευθύνονται για τα δεινά στα οποία έριξαν τη χώρα, να μας δείξουν την πλάτη τους.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...