Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

ΝΔ θέλετε; Διαβάστε τι σας περιμένει... αρχής γενομένης από την ΕΡΤ

Απάντηση στην ΠΟΣΠΕΡΤ που κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για «νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα» (δείτε ΕΔΩ) δίνει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.
«Η ΝΔ δεν εκπλήσσεται από τη νέα παραληρηματική ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ. Όπως και από το γεγονός ότι το ΔΣ της Δημόσιας Τηλεόρασης δεν δείχνει καν να ενοχλείται από τις κατάπτυστες ανακοινώσεις που εκδίδει εδώ και τρία χρόνια μια θράκα συνδικαλιστών η οποία αντιμετωπίζει την ΕΡΤ ως φέουδό της και δεν το κρύβει καν. Είναι μάταιος κόπος να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε στη σημερινή ΠΟΣΠΕΡΤ τι σημαίνει αξιολόγηση. Πόσο μάλλον αμεροληψία στις ειδήσεις και τις ενημερωτικές εκπομπές. Επειδή, όμως, οι πρόσφατες δηλώσεις του κ. Κυρ. Μητσοτάκη ότι δεν θα απολυθεί κανείς από το μόνιμο προσωπικό της ΕΡΤ προκάλεσαν την εύλογη αγανάκτηση όσων τηλεθεατών έχουν απομείνει να παρακολουθούν -έστω και τυχαία στο ζάπινγκ- το όργιο της Συριζαϊκής προπαγάνδας, οφείλουμε μια αυτονόητη διευκρίνιση:
Στη νέα ακομμάτιστη ΕΡΤ που είναι αποφασισμένη να επανιδρύσει η ΝΔ, προφανώς δεν θα έχουν καμία θέση οι πάσης φύσεως Καλφαγιάννηδες και οι συμβασιούχοι κομματικοί γκαουλάιτερ του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες απαιτούν να έχουν μια δημόσια τηλεόραση πολυφωνική και η ΝΔ δεσμεύεται ότι θα την απολαμβάνουν πολύ σύντομα και μάλιστα με πολύ μικρότερο κόστος», 
καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...