Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

"1+10" Εικαστική Παρουσίαση στην ΙΤΕΑ 22-30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το 1+10 είναι ο τίτλος του εικαστικού δρώμενου, δέκα διεθνών & δέκα ντόπιων καλλιτεχνών, που ο Δήμος Δελφών μαζί με τον Πάνο Μητσόπουλο, προσκάλεσαν να παρουσιάσουν την δουλειά τους στο κτήριο Κονιάκου, από 22 έως και 30 τον Σεπτεμβρίου 2018 στην Ιτέα.
Οι καλλιτέχνες μέσα από διαφορετικές καλλιτεχνικές διαδρομές παρουσιάζουν τα έργα τους και ταυτόχρονα θα δημιουργήσουν νέα, που θα ολοκληρωθούν και θα παρουσιαστούν στις 30 Σεπτεμβρίου 2018.
Κατά την διάρκεια της διοργάνωσης θα γίνουν συνεντεύξεις, συναυλίες, διαδραστικά δρώμενα και παρουσιάσεις, από τους ίδιους τους καλλιτέχνες, σε συνεργασία με τους τοπικούς καλλιτέχνες, και με τα σχολεία της περιοχής.

Η συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής έχει μεγάλη σημασία για την ομάδα, γι αυτό και οι χώροι δημιουργίας - παρουσίασης θα λειτουργούν σαν ανοιχτά ατελιέ όπου θα μπορούν να συμμετέχουν και να ενημερώνονται οι επισκέπτες.
Η διοργάνωση αποτελεί ευκαιρία συνάντησης αλλά και παρακολούθησης της εξέλιξης του έργου των καλλιτεχνών έτσι ώστε το κοινό να προσεγγίσει με μια πιο φρέσκια ματιά τη σύγχρονη τέχνη.


O Αντιδήμαρχος Δελφών 
Δημοτική Ενότητα Ιτέας
Λουκάς Ι. Αναγνωστόπουλος 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1+10

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...