Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

"Στον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης Παν. Κορκολή ο Βουλευτής Φωκίδας Ηλ. Κωστοπαναγιώτου για τη χρηματοδότηση του έργου άρδευσης πεδιάδας Μόρνου "

Ο Βουλευτής Φωκίδας Ηλ. Κωστοπαναγιώτου είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης Παν. Κορκολή και του έθεσε το θέμα της άμεσης χρηματοδότησης με το ποσό των 5.000.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων των συμπληρωματικών έργων άρδευσης στην πεδιάδα του Μόρνου σύμφωνα με μελέτη που έχει συντάξει η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Ο κ. Κορκολής από τη μεριά του δήλωσε ότι συμφωνεί με τη σκοπιμότητα του έργου, ενώ σημείωσε ότι στην παρούσα φάση αναμένεται το αίτημα από την πλευρά της Περιφέρειας για να εκκινήσει η διαδικασία ένταξης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και χρηματοδότησης από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.
Ο Βουλευτής Ηλ. Κωστοπαναγιώτου τόνισε ότι είναι ανάγκη να επισπευστούν οι αναγκαίες διαδικασίες και να τεθεί σε απόλυτη προτεραιότητα η χρηματοδότηση του έργου γιατί αφενός είναι ένα αναπτυξιακό για την περιοχή έργο αφετέρου όσο περνάει ο χρόνος καταστρέφεται το υπάρχον.

Άμφισσα, 19/9/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...