Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Novartis Έσπασε η ομερτά: Τέως υπουργός προσέγγισε το FBI και ζήτησε έλεος με αντάλλαγμα να δώσει τους εντολείς του.

Σε ασύλληπτο Βατερλώ προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη μετατρέπεται η έμπνευση να ζητήσει μία κάλπη και για τους 10 ελεγχόμενους του σκανδάλου Novartis. Σύμφωνα με την αποκάλυψη κυριακάτικης εφημερίδας, πρώην υπουργός ήρθε σε επαφή με το FBI και δέχτηκε να γίνει προστατευόμενος μάρτυρας προκειμένου να έχει ασυλία.
Έτσι, αυτοί που οδήγησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρωτοφανή ενέργεια να ζητήσει μία κάλπη και για τους 10 εμπλεκομένους στο σκάνδαλο, τον καθιστούν τώρα απολύτως συνυπεύθυνο γι αυτά που θα ακολουθήσουν. Διότι αν είχε δεχτεί τις 10 κάλπες επιδεικνύοντας την θεσμική σοβαρότητα, δεν θα υπήρχε συλλογική ευθύνη.
Τώρα που έσπασε ο ένας, θα πρέπει ο ίδιος ο Μητσοτάκης να αποκαλύψει ποιοι τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Δηλαδή να βάλει στο ίδιο τσουβάλι ενόχους και αθώους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...