Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Κλείδωσε: Πότε έρχονται οι πρώτες διώξεις για το σκάνδαλο Novartis - Πόσα χρήματα βρέθηκαν στον λογαριασμό γραμματέα πασίγνωστου πολιτικού

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς, αφού φαίνεται ότι τα πλοκάμια εκείνων που βοηθούσαν τους διεφθαρμένους κρατικούς αξιωματούχους εκτείνονται στα «σπλάχνα» του κρατικού μηχανισμού ακόμα και σήμερα.
Σύμφωνα, πάντως, με έγκυρες δικαστικές πηγές, το αργότερο έως το τέλος του χρόνου θα έχει ολοκληρωθεί η έρευνα για τη Novartis από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς.
Οι πρώτες διώξεις αναμένονται στις αρχές Νοεμβρίου, με τον Οκτώβριο όλα να δείχνουν ότι θα είναι ο μήνας κατά τον οποίο θα ολοκληρωθούν οι έρευνες για τους γιατρούς.
Σε ό,τι αφορά στα πολιτικά πρόσωπα, η έρευνα σε λογαριασμούς φαίνεται ότι έπεσε πάνω και σε άλλο σκάνδαλο προμήθειας κρατικών φορέων. Γραμματέας εμφανίζεται να λαμβάνει σε λογαριασμό της ποσό της τάξης των 200.000 ευρώ, που πάλι είχε σχέση με τον χώρο της υγείας.
Τώρα φαίνεται ότι το πολιτικό πρόσωπο που σχετίζεται μαζί της εισέπραξε μίζα για παραγγελία, η οποία πληρώθηκε από ιδιώτη ως δωρεά, αλλά ευνοήθηκε συγκεκριμένη ιδιωτική εταιρεία και γι’ αυτό ο επιχειρηματίας έστειλε το δώρο! Την ίδια ώρα, ποσά που δεν δικαιολογούνται έχουν εντοπιστεί και σε άλλους λογαριασμούς που ερευνώνται, λόγω όμως του χρόνου δεν σχετίζονται με καταβολές από τη Novartis, αλλά με άλλες παρανόμως ευνοηθείσες εταιρείες…
Σε συνεχείς συσκέψεις των εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου εντείνονται οι έρευνες και η ολοκλήρωσή τους για το μεγάλο αυτό σκάνδαλο, το οποίο έτσι κι αλλιώς θα αποτελέσει καταλύτη πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας.
Οι καταθέσεις των προστατευομένων μαρτύρων σε Ελλάδα και ΗΠΑ, οι οποίες δεν έχουν γίνει γνωστές ούτε σε ποσοστό 50%, σκιαγραφούν ένα πολιτικό θρίλερ διαφθοράς που διαδραματίζεται σε ανώτατα… γραφεία στη χώρα μας και έχει σχέση με τη λεηλασία της Ελλάδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι αναζητείται Υπουργική Απόφαση που το φθινόπωρο του 2014 «μοίρασε» σε επιτήδειους στην υγεία εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, εκχωρώντας ένα τεράστιο ποσό από τον προϋπολογισμό. Φυσικά, τη μερίδα του λέοντος εισέπραξε η Novartis…
(Με πληροφορίες από Νέα Σελίδα)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...