Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Εφιάλτης για το ΠΑΣΟΚΟΚΙΝΑΛ η ενδεχόμενη μεταγραφή 2 βουλευτών του στον Μητσοτάκη.

Εφιάλτες βλέπουν και στον ξύπνιο τους εκεί στην Χαριλάου Τρικούπη. Βλέπεται το ενδεχόμενο να χάσουν τουλάχιστον 2 από τους σημερινούς βουλευτές λόγο μεταγραφής τους στη Νέα Δημοκρατία του Κούλη, είναι κάτι παραπάνω από απλό  ...ενδεχόμενο!

Η μεταγραφή Τατσόπουλου δεν αφήνει καμία αμφιβολία, αποδεικνύοντας ότι ο Μητσοτάκης δεν έχει ούτε όσιο ούτε ιερό και σίγουρα δεν θα τιμήσει την δέσμευσή του ότι δεν θα κινηθεί στην λογική των μεταγραφών από άλλα κόμματα (οι δηλώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί)!
Και όλα αυτά με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν πως το ΠΑΣΟΚ δεν θα καταφέρει να πιάσει το 3% της εισόδου στη Βουλή, παρά τις δηλώσεις της κυρα-Φώφης για αθρόες επιστροφές (ευσεβείς πόθοι) ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΙΝΑΛ και με τον Γιώργο Παπανδρέου να περιμένει στην γωνία (άλλος αυτός) για να γίνει ξανά αρχηγός του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...