Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Αποκαλύπτουμε το θράσος του κυρίου Κουτσούμπα: Παρέα με τον Βενιζέλο αθώωναν τον Παπαντωνίου και τον Τσοχατζόπουλο

Ο κ. Κουτσούμπας, προσκεκλημένος χθες (15 Νοε) του κ. Σκουρή στο ρ/φ 24/7, μιλώντας ως συνήθως με ύφος αλάνθαστου παντογνώστη, ανάμεσα σε πολλά άλλα είπε και τα εξής εξωφρενικά, πιθανόν λόγω απώλειας μνήμης !!

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδιος και χειρότερος από τα παλιότερα κόμματα του Κέντρου και το ΠΑΣΟΚ καλλιεργώντας, όπως και εκείνα, την λογική του «μικρότερου κακού» σε σχέση με την «κακιά» δεξιά, (λογική) που «τελικά αποδεικνύεται ίδιο και χειρότερο κακό με τους προηγούμενους». Εξηγώντας το «ίδιος και χειρότερος» είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε το 3ο μνημόνιο που ήταν το πιο βάρβαρο απ’ όλα…
Εδώ ξέχασε να πει ότι επί ΠΑΣΟΚ/ΝΔ είχαμε απώλεια του ΑΕΠ κατά 25% και ως εκ τούτου έγινε καταβαράθρωση μισθών και συντάξεων, όπως και εκτίναξη της ανεργίας και των λουκέτων.
Συμπέρασμα: Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χειρότερος, ας έλθει και ο κ. Μητσοτάκης – Καθαρό ξέπλυμα ΠΑΣΟΚ/ΝΔ με καταφανή στήριξη στον κ. Μητσοτάκη !!

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, παρά τις επιμέρους διαφορές τους, έχουν στρατηγική σύμπλευση στα κεντρικά ζητήματα και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο δημιουργίας «μεγάλου συνασπισμού» σημειώνοντας «δε μιλάμε άμεσα, δε μιλάμε για τους επόμενους μήνες φυσικά, σε μια πορεία αυτό οπωσδήποτε θα γίνει.

Εδώ ξέχασε να πει ότι το ΚΚΕ συγκυβέρνησε κατ’ αρχήν με την «κακιά» ΝΔ και πρωθυπουργό τον κ. Τζαννετάκη, ότι στη συνέχεια συγκυβέρνησε μαζί με τη ΝΔ και το «κακό» ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό τον κ. Ζολώτα, όπου όλοι μαζί οι αρχηγοί των κομμάτων (Μητσοτάκης – Παπανδρέου – Φλωράκης) ανάθεσαν τις ψηφιακές παροχές του ΟΤΕ στην Intracom/Siemens με 2πλάσιες και 3πλάσιες τιμές από τις τρέχουσες της αγοράς !!

Σε άλλο σημείο είπε ότι για το ΚΚΕ και τον ελληνικό λαό «είναι ξεπερασμένο το «αριστερός», «δεξιός»» καθώς «το ζήτημα είναι: είσαι με τα εργατικά λαϊκά συμφέροντα ή είσαι με τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας».

Εδώ ξέχασε να πει για τις απολύσεις και τους χαμηλούς μισθούς στον Ριζοσπάστη και στον 902, ο οποίος και ξεπουλήθηκε σε οφσόρ καπιταλιστή, όπου πίσω κρυβόταν φίλος του πρωθυπουργού Σαμαρά (2013) (Βρυώνης – μετέπειτα κανάλι Ε), όπως και ότι η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ εκτροχιάστηκε και έβαλε λουκέτο με καπιταλιστικό κούρεμα στις αποζημιώσεις των εργαζομένων, και τέλος ότι η διοργάνωση απεργιών με απαίτηση για αυξήσεις μισθών γίνονται ΜΟΝΟ σε όλες τις άλλες επιχειρήσεις εκτός από εκείνες του κόμματος !!

Τέλος, λίγο παρακάτω είπε το τερατώδες ότι τα σκάνδαλα είναι σύμφυτα με αυτό το σύστημα και πρόσθεσε ότι και για την περίπτωση του Κ. Σημίτη όπως και άλλων, εφόσον υπάρχουν οποιεσδήποτε ενδείξεις «θα πρέπει να γίνεται έρευνα σε βάθος, όσο μπορεί να πάει σε βάθος αυτό το σύστημα».

Εδώ ξέχασε να πει ότι όταν το 2004-2005 έγιναν προσπάθειες να γίνει έρευνα σε βάθος για τα εξοπλιστικά, ο βουλευτής Πατσιλινάκος στις πορισματικές απόψεις του ΚΚΕ υπέγραψε ότι {2. Δεν προέκυψαν ποινικές ευθύνες σε βάρος πολιτικών προσώπων και δη σε βάρος των πρώην ΥΕΘΑ Άκη Τσοχατζόπουλου και Γιάννου Παπαντωνίου …} !!!
Πρακτικά βουλής 14 Ιαν 2005 [σ. 4509] 
 

Δημήτρης Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...