Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Δεν έχει τέλος ο διασυρμός ΝΔ-Μαρινάκη

Τελικά, ούτε ένα fake σκάνδαλο της προκοπής δεν μπορούν να στήσουν. Σιγή ιχθύος από τη ΝΔ για τις φωτογραφίες της «Εφημερίδας των Συντακτών», προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, ο κ. Μαρινάκης, με ανακοίνωση του για την υπόθεση Πετσίτη.

Μετά από τo xθεσινό πρωτοσέλιδο της «Εφημερίδας των Συντακτών», το κλίμα στη Νέα Δημοκρατία είναι βαρύ. Είκοσι τέσσερις ώρες μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών του Μανώλη Πετσίτη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την παρέα του, η ΝΔ δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση έστω... για τα μάτια του κόσμου. Και αυτό γιατί στη Νέα Δημοκρατία που επιχείρησε σκανδαλολογώντας να αξιοποιήσει το θέμα οι χθεσινές αποκαλύψεις έπεσαν σαν κεραυνός. Δεν περίμεναν, οπωσδήποτε, το φιάσκο αυτού του μεγέθους.
Αντ' αυτού, ο ίδιος ο κ. Μαρινάκης, έσπευσε με δήλωση του να εξηγήσει -τα ανεξήγητα- για το τι ακριβώς έχει συμβεί, βγαίνοντας στην κόντρα... εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατηγορώντας το Μαξίμου ότι βρίσκεται σε πανικό, για να καλύψει την γκάφα ολκής που έκανε για το δήθεν "μεγάλο σκάνδαλο" που δήθεν εκθέτει την κυβέρνηση. Μάλιστα όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο ίδιος δεν γνώριζε καν τον Μανόλη Πετσίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...