Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Την έντιμη και ακέραια Βασιλική Θάνου προτείνει ο πρωθυπουργός για την επιτροπή ανταγωνισμού.

Την πρώην Πρωθυπουργό, πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, με θητεία  και στο νομικό γραφείο του πρωθυπουργού, την έντιμη Βασιλική Θάνου πρότεινε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τη θέση της προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Η κ. Θάνου, εφόσον εγκριθεί η υποψηφιότητά της, θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Κυριτσάκη, ο οποίος αποχώρησε μετά από πολλά χρόνια.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι και μόνο στο άκουσμα της υποψηφιότητάς της, ξεσηκώθηκε ό υπόκοσμος και άρχισαν να της επιτίθενται για ακόμη μια φορά.
Εξι ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε για να πάρει απόφαση για το καρτέλ της διανομής του Τύπου ο απερχόμενος πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Δημήτρης Κυριτσάκης. Αλλά τσιμουδιά από δημοσιογράφους και πολιτικούς. Τώρα που τοποθετούν εκεί τη Βασιλική Θάνου ξεσηκώθηκαν όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...