Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Άμφισσα: Πρόσκληση στην πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας «Πολιορκία»

Ο Δήμος Δελφών, με τη συνεργασία της Κινηματογραφικής Λέσχης Άμφισσας, σας καλεί στην πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας «ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ» σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσικάρα. 
Η ταινία, που σε μεγάλο μέρος της έχει γυριστεί στην ευρύτερη επικράτειά μας, θα προβληθεί στην επίσημη πρεμιέρα της την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 στις 8:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό του Δήμου μας, με την παρουσία του σκηνοθέτη και του καστ της ταινίας.

Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018, θα πραγματοποιηθούν άλλες δύο προβολές της ταινίας, ώρες 6:00 μ.μ. και 9:00 μ.μ. με επίσης ελεύθερη γενική είσοδο.
Για την πρεμιέρα της Παρασκευής 28/12, παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να προμηθευτούν εγκαίρως προσκλήσεις από το Κ.Ε.Π. Άμφισσας, κτίριο Π.Ε. Φωκίδας (η διάθεση ξεκινά τη Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...