Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας: Συμμετοχή στην 6η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «TUTTOFOOD 2019»

 Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση «TUTTOFOOD 2019», η οποία θα λάβει χώρα από τις 6 έως τις 9 Μαΐου 2019 στο Μιλάνο. Σε συνεργασία με την αποκλειστική διοργανώτρια εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS & TRADE, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμβάλλει στην ενίσχυση των εξωστρεφών επενδύσεων και την προώθηση εξαγωγών.

Η Διεθνής Έκθεση «TUTTOFOOD 2019», αποτελεί μια από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις για τον κλάδο τροφίμων - ποτών παγκοσμίως. Διοργανώνεται για 6η φορά, στον εκθεσιακό χώρο FIERA MILANO στο Μιλάνο. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει για πρώτη φορά με το εθνικό περίπτερο της χώρας μας, δίνοντας την ευκαιρία στις επιχειρήσεις της να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες λιανικής, χονδρεμπόρους, διανομείς και παραγωγούς του κλάδου τροφίμων - ποτών, τόσο για την αγορά της Ιταλίας, όσο και ολόκληρου του κόσμου.

Οι εταιρείες που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν, θα λάβουν χώρο στο ενιαίο διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μέσα στο οποίο ο κάθε εκθέτης θα έχει στη διάθεσή του λειτουργικά 4 τ.μ.
Εκτός από το συντονισμό της αποστολής, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει οικονομικά το 40% του συνολικού κόστους για κάθε εκθέτη, που σημαίνει πως το συνολικό κόστος για κάθε εκθέτη θα είναι 1.920€ + Φ.Π.Α.
Στο συνολικό κόστος συμπεριλαμβάνονται το ενοίκιο χώρου, η κατασκευή, η λογοτύπηση και ο πλήρης εξοπλισμός περιπτέρου, η μεταφορά και ασφάλιση των εκθεμάτων, η καταχώρηση στον έντυπο και ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης, η παρουσία έμπειρων στελεχών της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, οι ενισχυτικές εκδηλώσεις για καλύτερη προβολή της εταιρικής σας παρουσίας και το Registration Fee.
Στο συνολικό κόστος ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται τα κόστη μεταφοράς, διαμονής και σίτισης των εκθετών.

Παρακαλούμε τις εταιρείες που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από τις 21 Ιανουαρίου 2019, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση της GREAT GREEK EXPORTS & TRADE (αποστολή στο e-mail: info@greatexhibitions.gr και κοινοποίηση στο e-mail: info@kye.com.gr), διευκρινίζοντας ότι η αίτηση αφορά στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε διευκρινήσεις για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το γραφείο του Εντεταλμένου Συμβούλου Επιχειρηματικότητας, Εξωστρέφειας & Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) Τ.: 2231030190.
Συνημμένα στην πρόσκληση θα βρείτε:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...