Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Καταιγιστικές εξελίξεις: Πότε έρχονται και για ποιους πολιτικούς οι διώξεις για το σκάνδαλο Novartis

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις το επόμενο χρονικό διάστημα για το σκάνδαλο Novartis.
Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας Τουλουπάκη ετοιμάζεται να ασκήσει διώξεις με την έρευνα να κοντεύει να ολοκληρωθεί. Η ερευνα αφορά σε δέκα πολιτικά πρόσωπα και σε 45 τραπεζικούς λογαριασμούς. Για κάποια από τα δέκα πολιτικά πρόσωπα θα ασκηθεί δίωξη, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μέχρι τις 20 Ιανουαρίου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι ραγδαίες εξελίξεις που έρχονται θα προκαλέσουν τεκτονικό σεισμό στο πολιτικό σύστημα και θα φέρουν σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την παρέα του.
Υπομονή…
Πηγη: periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...