Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019

"Φάγανε" 3,5 εκατομμύρια € για ένα δήθεν αρχείο

Τράβηξε την κουρτίνα ο Παύλος Πολάκης και αποκάλυψε τα αίσχη που έγιναν με το Αρχείο Νεοπλασιών που είχαν στήσει στο ΚΕΕΛΠΝΟ οι κυβερνήσεις της Ν.Δ. "Είχαν φάει 1,5 εκατομμύρια ευρώ από το προϊόν του Αντικαρκινικού Εράνου και γύρω στα 2 εκατομμύρια ευρώ από ένα Πρόγραμμα ΕΣΠΑ για να φτιάξουν ένα excel το οποίο έλεγε πόσους καρκινοπαθείς είχαμε το 2009 και το 2010", τόνισε και δεν διαψεύσθηκε από κανένα.
Στο ΚΕΕΛΠΝΟ πήραν 3,5 εκατ. για να φτιάξουν ένα excel με τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας. Ευτυχώς έρχονται τα πορίσματα του διαχειριστικού ελέγχου και της διαφημιστικής δαπάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...