Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν και φέτος οι εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας στην Ιτέα. Ο εορτασμός αυτός έχει γίνει πλέον θεσμός και πόλος έλξης για όλη την ευρύτερη περιοχή. 
Πολίτες  κάθε  ηλικίας  πλημύρησαν τα καφέ και τα ουζερι της παραλίας  για να γιορτάσουν τα  Κούλουμα. Πέταξαν χαρταετούς στον άνετο χώρο της Μαρίνας  και δοκίμασαν τα παραδοσιακά εδέσματα που πρόσφερε ο σύλλογος "ΔΕΣΜΌΣ" στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας.

Αξίζει να σημειωθεί η άφιξη 40 περίπου αυτοκινούμενων οχημάτων (Campers), όλοι μέλη της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων (Ε.Λ.Α.Τ). Μιλήσαμε με κάποια από τα μέλη του συλλόγου οι οποίοι έδειξαν ενθουσιασμένοι με την περιοχή και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την πόλη μας. Μας ευχαρίστησαν για την φιλοξενία και ιδιαίτερα ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου χαρίζοντάς του και αναμνηστική πλακέτα, με την υπόσχεση να διαφημήσουν με τον καλύτερο τρόπο, μέσο του συλλόγου τους, στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, την πόλη μας.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του συλλόγου Ε.Λ.Α.Τ. κο Στυλιανό Μπόνη, τον αντιπρόεδρο κο Βασίλη Σεργουνιώτη, την γ. γραμματέα κα Αναστασία Γεωργουλοπούλου για την συνέντευξη που κατ' αποκλειστικότητα μας παραχώρησαν.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τις εκδηλώσεις και η συνέντευξη.










 

 





Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...