Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019

Στο συνδυασμό Μπατζελή η πρώην βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ, Αφροδίτη Παπαθανάση.

Στο συνδυασμό της υποψήφιας Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κατερίνας Μπατζελή θα συμμετέχει η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Αφροδίτη Παπαθανάση.
Μετά το ναι της οικονομολόγου η Κατερίνα Μπατζελή έκλεισε την ομάδα των έξι υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων από το νομό Φωκίδα.
Η Αφροδίτη Παπαθανάση γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άμφισσα. Είναι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ, εργάστηκε ως οικονομολόγος και διετέλεσε επιστημονική συνεργάτης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Εκλέχτηκε βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, ενώ ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Αεροπορικού Καυσίμου Αεροδρομίου Αθηνών, με κοινή πρόταση των εταίρων και μετόχων, ΕΛΠΕ, Motor Oil και Αεροδρομίου Αθηνών, όπως επίσης ειδική σύμβουλος στην Γενική Γραμματεία του Υπ. Ανάπτυξης – με ειδικά θέματα Ενέργεια και Γ΄ ΚΠΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...