Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Προβολή ταινίας σήμερα: "Άμφισσα η μικρή μας πόλη"!


Η προβολή της ταινίας γίνεται στα πλαίσια των "Φωκικών 2016" ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΜΦΙΣΣΕΩΝ ΤΑ ΣΑΛΩΝΑ .
Την Παρασκευή 13 /9/2016, στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας στα πλαίσια της εκδήλωσης του συλλόγου για την βράβευση των αποφοίτων μαθητών της πόλης μας πού επέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις στα πανεπιστήμια , με πρωτοβουλία του προέδρου του συλλόγου Κώστα Καραδήμα, θα προβληθεί η ταινία του συμπολίτη μας Άκη Θεοχαρόπουλου με τίτλο: "Άμφισσα η μικρή μας πόλη"
Η ταινία σκιαγραφεί την ιστορία της πόλης στο μεγάλο χρόνο, και με βάση χώρους όπως το μεγάλο καφενείο, η ταβέρνα Φαρόπουλου, το παλιό ποτοποιείο ,που λειτουργούν διαχρονικά όπως και η φιλαρμονική της Άμφισσας μας ταξιδεύει στην νεότερη ιστορία που ζήσαμε ή μας την έχουν αφηγηθεί οι παλαιότεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...