Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Προβολή ταινίας σήμερα: "Άμφισσα η μικρή μας πόλη"!


Η προβολή της ταινίας γίνεται στα πλαίσια των "Φωκικών 2016" ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΜΦΙΣΣΕΩΝ ΤΑ ΣΑΛΩΝΑ .
Την Παρασκευή 13 /9/2016, στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας στα πλαίσια της εκδήλωσης του συλλόγου για την βράβευση των αποφοίτων μαθητών της πόλης μας πού επέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις στα πανεπιστήμια , με πρωτοβουλία του προέδρου του συλλόγου Κώστα Καραδήμα, θα προβληθεί η ταινία του συμπολίτη μας Άκη Θεοχαρόπουλου με τίτλο: "Άμφισσα η μικρή μας πόλη"
Η ταινία σκιαγραφεί την ιστορία της πόλης στο μεγάλο χρόνο, και με βάση χώρους όπως το μεγάλο καφενείο, η ταβέρνα Φαρόπουλου, το παλιό ποτοποιείο ,που λειτουργούν διαχρονικά όπως και η φιλαρμονική της Άμφισσας μας ταξιδεύει στην νεότερη ιστορία που ζήσαμε ή μας την έχουν αφηγηθεί οι παλαιότεροι.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...