Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

Πού βρήκατε τα λεφτά, κ. Πετραλιά;

.
Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΛΗΣ
.
Θα ήθελα να με ενημερώσετε αγαπητή κ. Φάνη Πετραλια από πού βρήκατε να δώσετε αυξήσεις σε αυτούς τους κατ' ευφημισμό αποκαλούμενους Δ/τες και Υποδ/τες των Ταμείων, όταν ο κόσμος καίγεται και ... κάποιοι χτενίζονται!
Δεν υπάρχουν άξια στελέχη σε κάθε Ταμείο που θα μπορούσαν να έκαναν την ίδια δουλειά με όλους αυτούς τους αργόμισθους, εκτός εάν έπρεπε να υλοποιήσετε προεκλογικές δεσμεύσεις για ρουσφέτια.
Εάν αυτό σημαίνει σεμνά και ταπεινά, τότε ο πρωθυπουργός δεν χρειάζεται να ψάχνει τους εχθρούς στο αντίπαλο στρατόπεδο, αφού τους έχει δίπλα του.
Δεν πρόκειται λοιπόν να πληρώσω ούτε δεκάρα στο Ταμείο που ανήκω και το ίδιο προτρέπω να κάνουν και οι άλλοι για να δούμε από πού θα πάρουν τις αυξήσεις που τόσο απλόχερα χαρίζετε. Εάν τις θεωρείτε αναγκαίες, τότε να τις δώσετε από την προσωπική σας περιουσία, για να σας είμαστε υπόχρεοι.
Άντε, γιατί βαρεθήκαμε να ακούμε εξυπνάδες , η αγωγή μου δεν μου επιτρέπει να τις ονομάσω διαφορετικά λες και ήμαστε ηλίθιοι.
Σεμνά και Ταπεινά...
-------------------------
(Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)
# posted by press.gr@hotmail.com @ 11:30 πμ 13 comments links to this post

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...