Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

.
Το Press-gr αποκαλύπτει: Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Χρ. Μαρκογιαννάκης μαζί με τον Εφραίμ και τους "υπασπιστές" του!
.
Από τον Κώστα Φεραίο
.
Ο κύριος που βλέπετε χαμογελαστό στην φωτογραφία - ντοκουμέντο που σας αποκαλύπτουμε, δίπλα στον Εφραίμ, είναι ο βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Στην ίδια φωτογραφία φαίνονται και οι δύο υπασπιστές του Εφραίμ, οι μοναχοί Αρσένιος και Ευδόκιμος.
Ο κ. Μαρκογιαννάκης είναι εκείνος που έχει αναλάβει τώρα και την σύνταξη του πορίσματος για λογαριασμό της πλειοψηφίας της Επιτροπής.
Το ερώτημα είναι όμως πόσο αξιόπιστο και αμερόληπτο πόρισμα μπορεί να συντάξει ο κ. Μαρκογιαννάκης όταν, όπως δείχνει και η φωτογραφία, είχε τέτοια "κολλητιλίκια" με τον Εφραίμ και την παρέα του; Όταν φωτογραφιζόταν μαζί τους μέσα στην καλή χαρά, πώς μπορεί τώρα να κάνει σωστά τη δουλειά του; Και πόσο μπορεί να πείσει ότι ενδιαφέρεται για την απόδοση των πραγματικών ευθυνών και όχι για τη συγκάλυψη;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...