Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Αυτό το σίχαμα ο λαός…

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τις αντιδράσεις κατά του άρθρου του φορολογικού νομοσχεδίου που φορολογεί το ποσό της αποζημίωσης του μισθωτού λόγω απόλυσης. Τι θέλετε δηλαδή να φορολογηθεί, να τιμωρηθεί ο κρατικοδίαιτος και επιδοτούμενος έλληνας επιχειρηματίας που τον απέλυσε; Μα πότε έχει συμβεί αυτό στην ιστορία της ανθρωπότητας να τιμωρείται ο ισχυρός θύτης. Ρίξτε μια σύντομη ματιά στην ιστορία του ελληνο-ιουδαιο-χριστιανικού μας πολιτισμού και θα καταλάβετε ότι έτσι έγινε με το φορολογικό νομοσχέδιο, γιατί έτσι έπρεπε να γίνει.
Πρώτο παράδειγμα: Ξεγέλασε ο Σατανάς τον Αδάμ και την Εύα και ο Θεός, αντί να τιμωρήσει τον θύτη, τον Σατανά που είναι δημιούργημά του, τιμώρησε τα φουκαριάρικα και...

ανίσχυρα θύματα τους ανθρώπους εις τους αιώνες των αιώνων να βγάζουν το ψωμί τους με τον ιδρώτα του προσώπου τους. Ο Σατανάς εντωμεταξύ ζει και βασιλεύει, καθώς και οι πιστοί οπαδοί του που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους. (Δίχως το φόβητρο του βελζεβούλη και των τέκνων του δεν κρατιέται το ποίμνιο στο μαντρί).
Δεύτερο παράδειγμα: Δεν άφηνε ο Φαραώ τον περιούσιο λαό του Θεού να βγει από την Αίγυπτο. Τι κάνει ο θεός; Αντί να τιμωρήσει τον υπαίτιο τον Φαραώ, τιμωρεί με δέκα πληγές τον αιγυπτιακό λαό, φονεύει όλα τα πρωτότοκα παιδιά της Αιγύπτου, κ.λ.π., κ.λ.π. αλλά αφήνει τον Φαραώ να ζήσει μέχρι τα βαθιά γεράματα. Να πεις ότι τον είχαν ψηφίσει οι άνθρωποι και είχαν μέρος της ευθύνης για τις πράξεις του, πάει στο διάολο. Θα μπορούσες να δείξεις κάποια κατανόηση γι αυτή την πράξη του Γιαχβέ.
Τρίτο παράδειγμα: Βιάζει ένας ισραηλινός στρατιώτης μια Μαδιανίτισσα. Τι κάνει ο Θεός; Δίνει εντολή στον Μωυσή «ελάλησεν Κύριος τω Μωυσή λέγων εξαφάνισε όλο το γένος των Μαδιανιτών διότι εμόλυναν το γένος Ισραήλ, κάνε τη γη τους γης μαδιάμ, σκότωσε ακόμη και τα βρέφη τους. Μην πειράξεις μόνο τις 32 000 παρθένες των Μαδιανιτών οι οποίος είναι αμόλυντες. Αυτές να τις μοιραστείτε μεταξύ σας οι Λευίτες ιερείς και ότι περισσέψει δώστε και στο λαό σου για να περνά τις δύσκολες νύχτες στο τσαντίρι του.
Υπάρχουν άπειρα τέτοια παραδείγματα, όπου ακόμη και ο θεός ήταν πάντα με το μέρος των λίγων εκλεκτών τέκνων του και ποτέ με τον λαό ο οποίος είναι ένα σίχαμα. Για τον διάσημο Πάστορα οικονομολόγο του 19ου αιώνα τον Μάλθους, «ο πολιτικός θα πρέπει να πείσει τον λαό να θεωρεί τον ίδιο τον εαυτό του την κύρια αιτία της αθλιότητά του». Διαπαιδαγωγημένος μέσα σε μια τέτοια παράδοση, που θέλει το αδύναμο θύμα να θεωρείται πάντα θύτης, τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ο κακόμοιρος ο πρωθυπουργός μας. Να σπάσει μια τέτοια παράδοση;
Τρεις φορές έσπασε αυτή η παράδοση και τις τρεις φορές ο θεός καταράστηκε αυτούς τους λαούς.
Την πρώτη φορά αυτό έγινε στην Αθήνα από τους λεγόμενους δημοκράτες-εθνικούς, που έστελναν τους ηγέτες τους στην εξορία ή στη φυλακή με το πρώτο σφάλμα τους. Ο θεός τους καταράστηκε και από τότε, εδώ και 2500 χρόνια, η πόλη αυτή δεν έχει ορθοποδήσει. Ο μόνος τρόπος εξιλασμού της οργής του θεού, που μας βαραίνει από τότε, είναι να θυσιαστεί ο σιχαμερός ελληνικός λαός ώστε να επέλθει η κάθαρση και αυτό ακριβώς κάνει τώρα ο Γ.Α.Π. ακολουθώντας τις εντολές του θεού.
Την δεύτερη φορά αυτό έγινε με την Γαλλική Επανάσταση. Το ανοσιούργημα της αποκαθήλωσης της αριστοκρατίας και του θανάτου των βασιλέων, το πλήρωσαν οι Γάλλοι ακριβά. Τους βαραίνει η κατάρα των παπάδων της ορθοδοξίας και του Γιανναρά, που όπου νάναι θα ξεσπάσει πάνω τους (Για τους έλληνες κληρικούς και τον Γιανναρά, όλα τα κακά της ανθρωπότητας ξεκινάνε από την Γαλλική Επανάσταση και τον Ευρωπαϊκό Διαφωτισμό. Αυτοί φταίνε για την νεωτερικότητα, τον Μαρξ, την παγκοσμιοποίηση, ακόμη και για τα μεταλλαγμένα προϊόντα). Μέχρι στιγμής οι γάλλοι διανύουν το πρώτο στάδιο της κατάρας, που τους υποχρεώνει να τρώνε μουχλιασμένο τυρί.
Την τρίτη και πιο ιερόσυλη φορά που συνέβη αυτή η βλάσφημη ανατροπή της θεϊκής τάξης πραγμάτων, ήταν με τους μπολσεβίκους. Η τιμωρία τους για την βάρβαρη εξόντωση της αριστοκρατίας και των βασιλέων τους, ήρθε αργά αλλά σκληρά. Ο θεός, αφού θανάτωσε τον ηγέτη τους πριν ολοκληρώσει την επανάστασή του και τους φόρτωσε το παπαδοπαίδι Ιωσήφ, τους ανάγκασε να κάνουν ηγέτη τους έναν μεθύστακα που μέσα σε δύο χρόνια μοίρασε όλη την περιουσία των μπολσεβίκων σε 15 τέκνα του περιούσιου λαού του Θεού, εκ του οίκου Ισραήλ.
Μέσα σε μια τέτοια παράδοση που ενέχει στοιχεία κατάρας, όπως του οίκου των Ατρειδών, ο τελευταίος απόγονος του οίκου Παπανδρέου δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό για να μην έχει την ίδια τύχη με τον πατέρα του που παραβίασε την παράδοση και μοίρασε λεφτά στο λαό αντί να τα δώσει στους έχοντες και κατέχοντες. Αυτή την κατάρα πληρώνουμε τώρα. Δεν είναι τυχαία η συνοδοιπορία του υιού με ανθρώπους σαν τους Ανδριανόπουλο και Μάνο, που θεωρούν επίσης τον λαό σαν την κύρια αιτία της αθλιότητάς του και έχουν πείσει πολλούς ακόμη και μακροχρόνια ανέργους πως εκείνοι και μόνο εκείνοι είναι υπεύθυνοι για την ανεργία τους. Ας δείξουμε λοιπόν λίγη κατανόηση για τις ενέργειες του πρωθυπουργού μας. Εμείς οι ταπεινοί δούλοι του θεού, ας σεβαστούμε τις ελληνοχριστιανικές μας παραδόσεις και ας κλείσουμε τα αυτιά μας στα κομμούνια και στους άθεους, για ανυπακοή και εξέγερση. Πρέπει να το καταλάβουμε ότι από την ημέρα του προπατορικού αμαρτήματος έχουμε χαραγμένο στο μέτωπό μας το 666 και αυτό ξεπλένεται μόνο με νηστείες και ανθρωποθυσίες. Θα πρέπει να ξαναεπιστρέψουμε σε συνθήκες και τρόπο ζωής όπως πριν τη Γαλλική Επανάσταση. Δεν μπορεί, όπως λέει και ο Ανδριανόπουλος να περνάς έξω από το Mall Athens, το Attica και τις πλατείες Κολωνακίου και Μπουρναζίου και να βλέπεις λαουτζίκο να γεύεται προϊόντα που παρασκευάζει ο ίδιος με την εργασία του, προορισμένα όμως για λίγους εκλεκτούς. Αυτό είναι η απόλυτη εκτροπή της θεϊκής και φυσικής τάξης πραγμάτων. Πριν τη Γαλλική Επανάσταση δεν υπήρχαν καφετέριες ούτε Restaurant. Αυτά έγιναν από τους απολυμένους μαγείρους των γάλλων αριστοκρατών και έτσι έμαθαν και οι ξεβράκωτοι Sansculottes να τρώνε σαν άνθρωποι εξυπηρετούμενοι από ανθρώπους. Είναι φρικτό και αηδιαστικό θέαμα να βλέπεις τον κάθε κωλόβλαχο να κυκλοφορεί με Land Rover, να φοράει Lacoste και να τρώει στο εστιατόριο του Μεγάλη Βρεταννία. Ενας ευγενής ευπατρίδης δεν βρίσκει πλέον έναν χώρο μόνο για ευγενείς, ούτε καν στο γκολφ της Γλυφάδας, δίχως να πέσει πάνω σε αυτά τα σιχαμερά λαϊκά πλάσματα. Του έμειναν μόνο οι λέσχες όπου μπορεί να φάει και να πιει σαν άνθρωπος δίχως να αντικρίζει αυτό το θλιβερό θέαμα. Αυτά τα άθλια και σιχαμερά πλάσματα που μολύνουν την ατμόσφαιρα, πρέπει να ξανακλειστούν στις τρύπες τους όπως τον Μεσαίωνα, διότι περιορίζουν την ελευθερία των ευπατρίδων πολιτών. Ο μοναδικός τόπος δημόσιας και μαζικής εμφάνισής τους πρέπει να είναι μόνο η εκκλησία, ο στρατός και η φάμπρικα.


Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...