Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Β. Οικονόμου: Να απολογηθεί ο Παπανδρέου, γιατί δεν έλεγε την αλήθεια...

"Έρχεται η συντριβή και θα 'μαστε μόνοι πάλι εμείς να κλαίμε. Η παρέα θα 'χει φύγει" ...
Την πιο σκληρή κριτική στον Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ την έκανε ο Βασίλης Οικονόμου, ο βουλευτής, που μέχρι πρότινος ανήκε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Ψήφισε πάλι "παρών" και άσκησε δριμεία κριτική, με κύριο στόχο του τον πρωθυπουργό.
"Η πολιτική Παπανδρέου οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη συντριβή. Ο λαός είναι έτοιμος να εξεγερθεί" .
Χαρακτήρισε ειρωνικά το Φίλιππο Σαχινίδη "σπουδαίο ταλέντο της Οικονομίας" και...

έθεσε στο ακροατήριο το εξής δίλημμα:
Ή πρέπει να απολυθεί ο υπουργός, ή να απολογηθεί ο πρωθυπουργός, γιατί στις 5 Οκτωβρίου δεν έλεγε στο λαό την αλήθεια.
Στη συνέχεια, ειρωνεύτηκε το περιβάλλον Παπανδρέου, μιλώντας για "παρέα" , που δεν την είδε ποτέ στις κομματικές οργανώσεις, ούτε στις δύσκολες στιγμές και τις ήττες του Κινήματος.
Αναφερόμενος στην επερχόμενη συντριβή, χλεύασε πάλι την παρέα, λέγοντας πως "εμείς θα 'μαστε πάλι μόνοι, εδώ να κλαίμε. Η παρέα... μην είδατε τον Παναγή" .
Τέλος, απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών, του είπε "πρέπει να μας πείτε ποια πατρίδα εννοείτε, κύριε υπουργέ. Γιατί, την πατρίδα των τραπεζιτών, των μεταπρατών και των λωποδυτών, που πίνουν στην υγεία των κορόιδων, εγώ δεν τη γνωρίζω" .
Καταπέλτης...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...