Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Καταγγελίες για δάνεια σε πολιτικούς


Μείζον θέμα έχει προκύψει με τις καταγγελίες επιχειρηματία της Λαμίας εις βάρος της διοίκησης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας. Οι καταγγελίες που ήδη κυκλοφορούν σε εισαγγελικά γραφεία αφορούν αθρόες δανειοδοτήσεις σε πολιτικά πρόσωπα με ευνοϊκούς όρους αλλά και περιπτώσεις πανωτοκιών που σοκάρουν.

Μάλιστα το θέμα που ήδη ερευνάται έχει και παραδικαστική απόληξη με τους αρμόδιους εισαγγελείς να ψάχνουν σχετικά με το ρόλο συναδέλφων τους. Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως η υπόθεση θα απασχολήσει έντονα όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά και τα υπόλοιπα ΜΜΕ.

πηγή...Ελεύθερη σκέψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...