Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Η προχειρότητα του Ραγκούση ξαναστέλνει τους Γρεβενιώτες σε εκλογές...


Από το "nonews-news"

Πολλές φορές ρωτήσαμε -και απάντηση δεν πήραμε, φυσικά- τι ήταν αυτό που πίεσε τον Ραγκούση να ετοιμάσει τον «Καλλικράτη», πριν καλά-καλά καθίσει στην καρέκλα του υπουργού. Οι Περιφέρειες ακόμη δεν λειτουργούν, σύγχυση περί των αρμοδιοτήτων υπάρχει, αντισυνταγματική κρίθηκε η  διάταξη παραχώρησης εκλογικού δικαιώματος σε μετανάστες (και περιέργως δεν ακυρώθηκαν οι παράνομες, ως εκ τούτου, εκλογές) και τόσα άλλα.
Κοντά σ’ αυτά, ακυρώθηκαν τώρα οι εκλογές στο Δήμο Γρεβενών με απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κοζάνης και...
 διατάσσεται η επανάληψή τους για την ανάδειξη του δημάρχου, του δημοτικού συμβουλίου και των συμβουλίων των δημοτικών κοινοτήτων, με το αιτιολογικό ότι οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου διενεργήθηκαν κατόπιν εσφαλμένης απόφασης του υπουργείου.
Ποιο είναι το λάθος του υπουργείου; Υπήρξε λανθασμένη κατανομή των εδρών στο πλαίσιο του «Καλλικράτη», με αποτέλεσμα να εκλεγούν σε ορισμένες εκλογικές ενότητες περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι απ' ό,τι έπρεπε και λιγότεροι στην ενότητα των Γρεβενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...