Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΛΟΒΕΡΔΟΣ:"KΑΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ Η ΚΡΙΣΗ"




"Ως τελευταία ευκαιρία και για τη χώρα αλλά και για την κυβέρνηση", χαρακτηρίζει ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, τον Οδικό Χάρτη που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός μέχρι το 2015.



(απο τελευταίες ευκαιρίες και διλήματα έχουμε χορτάσει πιά...)
 
Σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή της Κυριακής" και σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε, στο περιθώριο κομματικής εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ στους Αγίους Αναργύρους, έκανε λόγο για αμιγώς πολιτικό ζήτημα επισημαίνοντας πως το θέμα θα έρθει στη Βουλή, προκειμένου όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

(ΌΤΑΝ  εσείς οι πολιτικοί "χτυπάτε" τον Ελληνικό λαό, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, χωρίς έλεος 10ετίες τωρα, τι σόι ζήτημα είναι? Και όταν έρχεται στη βουλή το θέμα έχει αναλάβει κανείς απο εσάς τους πολιτικάντιδες καμμιά ευθύνη? ΤΏΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΈΣΤΑ?)

"Αλλο η διαμαρτυρία κι άλλο να πλησιάζει κάποιος έναν πολιτικό, με απόφαση να τον χτυπήσει", τονίζει ο κ. Λοβέρδος και κάνει λόγο "για αντισυγκεντρωσίες οι οποίοι, όπως στη χούντα, ήρθαν για να χτυπήσουν".

 
(Σωστά...τα μαθητούδια στη Σύρο είχαν πάει εσκεμένα να δείρουν τον Πρωθυπουργό και ευτυχώς που βρέθηκε κατά τύχη εκει γύρω μια διμοιρία των ΜΑΤ και πλάκωσε τα 12χρονα με τα ληγμένα χημικά και γλύτωσαν τον ΓΑΠ απο τον ξυλοδαρμό.)

 Αναφερόμενος στη νέα πρόταση της κυβέρνησης για την οικονομία, ο υπουργός Υγείας, εκτιμά πως μπορεί να ξεπεραστεί η κρίση αν το πρόγραμμα εφαρμοστεί μέχρι κεραίας.

(Πέστε μου μια εκτίμηση που σας "έκατσε" το τελευταίο 18μηνο για να σας "κάτσει" και αυτή.)
 

Αίσθηση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι ο κ. Λοβέρδος ζητά να μην υπάρξει καμία πρόσληψη στο Δημόσιο μέχρι να ξεπεραστεί η κρίση.

(Φυσικά εννοεί μόνο απο  τους φτωχοσυμβασιούχους και τους  άνεργους γιατί αν...λέμε τώρα αν...έχεις μπάρμπα στην Κορώνη, είσαι κουμπάρος,βαφτιστήρη, συγγενής ... και γενικά διαπλεκόμενος μέχρι και θέση σε υπουργείο θα σου δημιουργήσουν ή το πολύ πολύ να καθαρίσεις με καμμιά παλιοθεσούλα στη βουλή.)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...