Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Δρούτσας εναντίον των βουλευτών


Πυρά κατά των βουλευτών τους οποίους χαρακτήρισε καθεστώς εξαπέλυσε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας. «Για εμένα προσωπικά, ένα από τα πιο σημαντικά είναι να αλλάξει και αυτή η εικόνα του πολιτικού, του βουλευτή αν θέλετε, ως καθεστώτος» δήλωσε χαρακτηριστικά στη ΝΕΤ. Αν και εξέφρασε το φόβο να παρεξηγηθεί καθώς είναι εξωκοινοβουλευτικός, υπογράμμισε ότι η εικόνα του βουλευτή ως καθεστώτος στη χώρα μας μπορεί να σπάσει με μέτρα που μπορεί να ακούγονται ακραία αλλά είναι πολύ εύκολα, αναφέροντας μάλιστα ορισμένα από αυτά:
• Μετά από δύο θητείες να υπάρχει ένα διάλειμμα και να μπορείς μετά το διάλειμμα αυτό, να επανεκλεγείς, όπως είπε.
• Ο υπουργός να αποποιείται του βουλευτικού σου αξιώματος και αν μένει εκτός κυβέρνησης να ξαναπαίρνει τη βουλευτική του έδρα.
• Να μην κόβεται η κυκλοφορία στη Βασιλίσσης Σοφίας κάθε φορά που ένα βουλευτικό αυτοκίνητο μπαίνει ή βγαίνει από τη Βουλή.
• Να μην παρέχεται στον βουλευτή αυτοκίνητο και να υπάρξει ενιαίο μισθολόγιο και για τους βουλευτές.

Σχόλιο: Ενας εξωκοινοβουλευτικός ''φτύνει'' στα μούτρα τους κυρίους κυρίους εκλεγμένους και δέν κουνιέται φύλλο...Ρε τι ξεφτύλα είναι αυτή?
Αυτή η ''χαρούλα'' που έκανε καριέρα επειδή γυμναζόταν στο ίδιο γυμναστήριο με τον Τζεφρυ, νομίζει τώρα οτι έχει ''πιάσει τον παπά απ' τα α@@δια'' και κάνει  και τροχαίες παρεμβάσεις, για να μην κόβετα  η κυκλοφορία στη Βασιλίσσης Σοφίας. Ξέχασε φαίνεται οτι ο ίδιος μαζί με τον Τζέφρυ μπλοκάρανε ολόκληρη την πόλι των Καλαβρύτων με τους 2000 αστυνομικούς που σέρνανε μαζί τους για να τους φυλάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...