Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ" ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΣΤΑ ΓΚΕΜΠΕΛΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΙΜΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ BLOGS

http://www.e-agorazo.gr/sites/default/files/content/protaseis/retro/mp3.jpg



Κι επειδή κάποιοι συνεχίζουν να παίζουν βρώμικο παιχνίδι σε βάρος του ελληνικού λαού,ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ για "πανευρωπαικό ξεσηκωμό",προκαλούμε τα καθάρματα των Μμε να δείξουν,ΑΝ ΤΟΛΜΑΝΕ,τα πλάνα και τις....
φωτογραφίες ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ από τις "συγκεντρώσεις" στις άλλες πόλεις της Ευρώπης που αναφέρουν!

Εμείς το κάναμε ήδη και φυσικά κανείς δεν βρέθηκε να το διαψεύσει!

Μάλιστα,πολλοί αναγνώστες που ζουν σε ευρωπαικές χώρες,ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ!

Όσον αφορά κάτι ιστολόγια και ιστοσελίδες,"πατριωτικού" και "δεξιού" περιεχομένου που διαστρεβλώνουν βάναυσα την αλήθεια και ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ τα πραγματικά γεγονότα,δεν θα τους κρίνουμε εμείς,αλλά όσοι τους διαβάζουν.

Ας είναι πάντως λιγότερο προκλητικοί,γιατί ο κόσμος που μπαίνει στα blogs δεν είναι μόνο οι χαζοχαρούμενοι του Facebook,αλλά και άτομα ΜΕ ΓΝΩΣΗ,ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΝΗΜΗ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...