Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

" ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ "

http://images.inews.gr/102/g-tragkas-ptaisma-i-fygadefsi-politikon.jpgΕνα μεγάλο μπράβο στον Γ. ΤΡΆΓΚΑ που τα "έχωσε" έτσι όπως τα "έχωσε" στον εκπρόσωπο τύπου της Ελληνικής  φασιστονομίας. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το πως δρά το παρακράτος μαζί με την αστυνομία δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε live on camera τους τραμπούκους της αστυνομίας με πολιτικά να δέρνουν και να σπάνε και όχι μόνο. Δεν πάει πολύς καιρός που είδαμε την εκπαίδευση των ειδικών μονάδων καταστολής πλήθους στη Μακεδονία.
Και όλα αυτά είχαν στόχο το άδειασμα της πλατείας συντάγματος.
«Το Σύνταγμα έπρεπε να αδειάσει από τους διαδηλωτές και αυτό έπρεπε να γίνει με κάθε τρόπο».
"Μηδενική ανοχή, άμεση χρήση δακρυγόνων και ξύλο".Βλέπετε το κίνημα της πλατείας καλά κρατούσε και η εξουσία ήθελε να τελειώνουν με αυτό το "πρόβλημα".
Και ας μην έχει κανείς πλέον καμμία ψευδαίσθηση... η σημερινή πολιτική ηγεσία κύρηξε ανοιχτά τον πόλεμο στους Έλληνες πολίτες  με αιχμή του δόρατος τα ΜΑΤ και το μεσοπρόθεσμο.
Επίσης γνωρίζουμε και τις απαντήσεις-εξηγήσεις που θα αναγκαστούν να δώσουν μετά τα όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα.
Η οργή έχει ξεχειλίσει αυτή δεν είναι αστυνομία και μιλάω για τα ΜΑΤ αυτή είναι ομάδα ψυχοπαθών δολοφόνων και καλά θα κάνουν να τους διαλύσουν και να μήν υπάρχουν πια.
Δείτε το απόσπασμα απο το δελτίο του ΑLTER τον εκπρόσωπο τύπου της Ελληνικής φασιστονομίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...