Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

“ Πολύ θετικά αποτελέσματα στο ΒΙΟ.ΚΑ. Γαλαξιδίου”


Με ικανοποίηση ενημερώνουμε τους συνδημότες μας και ιδιαιτέρως αυτούς της Δ.Ε. Γαλαξιδίου, ότι τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών από τον Βιολογικό Καθαρισμό Γαλαξιδίου τους τελευταίους μήνες βελτιώνονται συνεχώς και ήδη καταγράφονται πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα σε πρόσφατες δειγματοληπτικές μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν.
Η συστηματική προσπάθεια στην οποία αφιερωθήκαμε από τη πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μας, ήδη αποδίδει καρπούς και μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε.
Το 2017 προγραμματίζουμε την πλήρη λειτουργία και επιπλέον βελτίωση των εγκαταστάσεων του ΒΙΟ.ΚΑ. Γαλαξιδίου, ο οποίος, και με την κατάλληλη στελέχωση σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας, θα μπορεί στο εξής να αποτελεί μια εγκατάσταση που θα διασφαλίσει τη δημόσια υγεία και θα συμβάλει ουσιαστικά στη καλύτερη εικόνα της τουριστικής πόλης του Γαλαξιδίου.

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...