Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Ξημερώματα το «Ντου» των ΜΑΤ στο Σύνταγμα


Έφοδο στην πλατεία Συντάγματος έκαναν στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου τα ΜΑΤ, πιάνοντας κυριολεκτικά στον …ύπνο τους  "Αγανακτισμένους" που παρέμεναν ακόμα στις σκηνές.

Η πλατεία περικυκλώθηκε από έξι διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ στην επιχείρηση συμμετείχαν δυνάμεις της δημοτικής αστυνομίας και ήταν παρών εισαγγελέας.

Οι άντρες των ΜΑΤ μέσα σε λίγα λεπτά ξήλωσαν τις σκηνές, ακόμα και το ιατρείο.

Κατά την επέμβαση επικράτησε ένταση ενώ έγιναν και έξι προσαγωγές.

Είχε προηγηθεί εντολή της εισαγγελέως πρωτοδικών Ελ. Ράικου, σύμφωνα με την οποία οι κατασκηνωτές στο Σύνταγμα αντιμετώπιζαν ακόμη και το Αυτόφωρο, ενώ για την επέμβαση είχε προϊδεάσει και ο Δήμαρχος Αθηναίων με δηλώσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...