Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

http://gr.freepik.com/image/th/2407664.jpgΠολύς λόγος γίνεται για την απελευθέρωση της χρήσης  των μαλακών ναρκωτικών, με την πλήρη αποποινικοποίησή τους, όπως προκύπτει απο την παρουσίαση των βασικών αξόνων του νομοσχεδίου 
για τα ναρκωτικά, που έφερε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.
Καλά όσων αφορά την αντιμετώπηση του χρήστη, αλλά τι θα γίνει με την ανεξελεγκτη χρήση ???
Θα ντουμανιάσει η Ελλάδα. 
Και τα παιδιά μας ?
Η  νεολαία μας ρε καραγιόζηδες δεν σας νοιάζει?
Είχαμε το Ραγκούση μας προέκειψε και ο Παπαιωάννου. 
http://gr.freepik.com/image/th/12740893.jpgΡε πάτε καλά? Ο ένας με τα Ταξι , ο άλλος με τα ναρκωτικά. Ετσι ΡΕ θα βγεί η Χώρα απο την κρίση ?
Ας ξανασκεφτούν λοιπόν οι οιδήμονες τις επιπτώσεις που θα έχει ένας τέτοιος νόμος στην Ελληνική κοινωνία και ας αναθεωρήσουν τις απόψεις τους.
Μπας και μας θέλετε ολους μαστουρομένους, να μας ''πηδάτε'' και εμείς να γελάμε?
Εχεται μήπως ιδέα εσείς κύριοι της Κυβέρνησης τι θα πει ναρκωτικό? 
Πολύ φοβάμαι πως οχι. Γιατί αν γνωρίζατε δεν θα υπήρχε περίπτωση να απελευθερώνατε την χρήση.

* Πόσοι από εσας  γνωρίζουν ότι η κάνναβη συνδέεται με την ανάπτυξη σχιζοφρένειας;

* Οτι η παρατεταμένη χρήση προκαλεί ανώμαλη διαίρεση των κυττάρων με αποτέλεσμα σοβαρές κληρονομικές ατέλειες. Ο Ακίρο Μορισίμα, ειδικός στην επίδραση των ψυχοτρόπων ουσιών στη δομή του κυττάρου, θεωρεί ότι η κάνναβη κάνει μεγαλύτερη ζημιά στο DNA ακόμη και από την ηρωίνη.

* Ενα τσιγάρο με κάνναβη περιέχει δέκα φορές περισσότερη πίσσα απ' ό,τι ένα συνηθισμένο τσιγάρο. Επιπλέον είναι βέβαιο πως οποιαδήποτε ουσία καπνίζεται προκαλεί ζημιά στους πνεύμονες.

* Υπάρχει η άποψη ότι προκαλεί ελάττωση στην παραγωγή σπέρματος και η βεβαιότητα ότι επιφέρει ορμονικές διαταραχές στις γυναίκες.

* Τα έμβρυα των μητέρων που κάπνιζαν κάνναβη στη διάρκεια της εγκυμοσύνης παρουσιάζουν πιο συχνά μαθησιακές δυσκολίες, υπερκινητικότητα, έλλειψη συγκέντρωσης, αντικοινωνική συμπεριφορά.

* Προκαλεί δυσκολίες στη συγκέντρωση της προσοχής και δυσλειτουργία της μνήμης.

* Καναδοί ερευνητές αναφέρουν ότι όσοι καπνίζουν κάνναβη είναι εκτεθειμένοι σε περισσότερες τοξικές χημικές ουσίες από εκείνους που καπνίζουν «συμβατικά» τσιγάρα καπνού. Οπως διαπιστώνεται, οι καπνιστές κάνναβης έχουν αυξημένες πιθανότητες να υποστούν βλάβες στους πνεύμονες σε σχέση με τους καπνιστές τσιγάρων καπνού. Τα πειράματα που έκαναν οι ερευνητές έδειξαν ότι η εισπνεόμενη κάνναβη περιέχει 20 φορές περισσότερη αμμωνία από τον καπνό των τσιγάρων, πέντε φορές περισσότερο κυανίδιο του υδρογόνου και πέντε φορές μεγαλύτερες συγκεντρώσεις οξειδίων του αζώτου, ουσίες που επηρεάζουν τόσο το κυκλοφορικό σύστημα όσο και το ανοσοποιητικό.

* Η μακροχρόνια χρήση μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης συρρικνώνει δομές του εγκεφάλου που σχετίζονται με τη μνήμη, τη μάθηση και τις συναισθηματικές αντιδράσεις, διαπιστώνουν Αυστραλοί ερευνητές.

* Επειδή πρόκειται για απαγορευμένη ουσία η προμήθειά της φέρνει τον χρήστη σε επαφή με παράνομα κυκλώματα και αυτό έχει και άλλες δυσάρεστες συνέπειες.

Ας ξανασκεφτούν λοιπόν οι οιδήμονες τις επιπτώσεις που θα έχει ένας τέτοιος νόμος στην Ελληνική κοινωνία και ας αναθεωρήσουν τις απόψεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...