Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Αντίθετο το ΚΚΕ στην αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών


Κατηγορηματικά αντίθετο δηλώνει το ΚΚΕ στο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά που νομιμοποιεί τη χρήση τους, λέγοντας ότι «η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έριξε προς βοήθεια της καταστολής και την ναρκοκαταστολή».
http://www.erowid.org/plants/cannabis/images/cannabis_summary1.jpg "Η νομιμοποίηση των ναρκωτικών που εξήγγειλε η κυβέρνηση με δήθεν δάκρυα για τους χρήστες που φυλακίζονται στοχεύει μόνο στο μυαλό και την ψυχή κυρίως των νέων ανθρώπων, αλλά και όλου του λαού. Μια νεολαία μισοζαλισμένη, με σκυμμένο το κεφάλι βολεύει το πέρασμα της πολιτικής τους. Μια νεολαία που στερείται τα δικαιώματά της στην Παιδεία, την Υγεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, αλλά έχει «δικαίωμα» να καλλιεργεί χασίς σε γλάστρες, είναι ακίνδυνη για το σύστημα που με νύχια και δόντια υπερασπίζονται" τονίζει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.
Προσθέτει δε ότι, "τα ναρκωτικά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που εφαρμόζεται" και επισημαίνει ότι δεν πρόκειται για "ελεύθερη επιλογή κανενός ούτε αρρώστια. Αυτοί που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους χρήστες, τους ονομάζουν πρόβλημα που πρέπει να απομακρυνθεί από το κέντρο της Αθήνας και να μοιραστεί σε όλα τα νοσοκομεία, τους καταδικάζουν να είναι για πάντα εξαρτημένοι με τη μεθαδόνη, που θα την μοιράζει το ίδιο το κράτος, αλλά και ιδιώτες γιατροί και φαρμακεία".
Καλεί δε, στη δημιουργία ενός αντιναρκωτικού μετώπου χαρακτηρίζοντας το ως επιτακτική ανάγκη. 

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...