Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤOY VW GROUP, ΠΡΩΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ: TA HYUNDAI ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ VW KAI TA BMW!!!!!

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTAwanTj1jbpDSdJuE-23-uxi4eLwRoQvHoZoOmmLahu37g22j-Συνήθως, στην Ελλάδα και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, πολλοί θεωρούν τα Κορεάτικα αυτοκίνητα Hyundai - ΚΙΑ επιεικώς υποδεέστερα από τα γερμανικά ή ιαπωνικά, για παράδειγμα. Στην πρόσφατη έκθεση της Φρανκφούρτης, όμως, έγινε κάτι που εδώ και μέρες μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων των εντύπων και των ηλεκτρονικών μέσων, αλλά και των εταιρειών παγκοσμίως.

Το μεγάλο αφεντικό της γερμανικής VW, ο Martin Winterkorn, έκανε μια βόλτα από
το περίπτερο της κορεατικής μάρκας και σταμάτησε να περιεργαστεί το νέο i30. http://www.autoblog.gr/wp-content/uploads/2011/09/Hyundai-i30-2012-Live-in-IAA-2011-1-610x407.jpgΤο καινούργιο μοντέλο της Hyundai εντυπωσίασε όμως τον 65χρονο, ο οποίος άνοιξε την πόρτα, μπήκε μέσα, παρατήρησε προσεκτικά κάθε σημείο της καμπίνας και στο τέλος κάρφωσε το βλέμμα του στη κολόνα του τιμονιού, ψιθυρίζοντας στους συνεργάτες του «ούτε εμείς, ούτε ακόμα και η BMW δεν μπορεί να το κατασκευάσει τόσο καλά, αυτοί πώς το έκαναν;» αναφερόμενος στη ποιότητα λειτουργίας της ρύθμισης της κολόνας αλλά και της γενικότερης ποιότητας του νέου μοντέλου των κορεατών!!! Οι λέξεις αυτές έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου, με όλους να μένουν έκπληκτοι και να περιμένουν με ανυπομονησία να δουν από κοντά το νέο i30.

Αυτό όμως που πρέπει να αναγνωρίσουμε στους γερμανούς είναι το σοβαρότατο και υψηλό επίπεδο επαγγελματικότητας που δεν το κρύβουν μέσα τους αλλά χωρίς καν υπεροψία και κόμπλεξ ανωτερότητας το βγάζουν στον αέρα. Ποιας άλλης εθνικότητας πρόεδρος αυτοκινητοβιομηχανίας και μάλιστα της πρώτης στον κόσμο όπως το VW GROUP θα τολμούσε να ρίξει τα μούτρα του και να εκθειάσει μπροστά στις κάμερες και παγκοσμίως ένα ανταγωνιστικό προϊόν άλλου κατασκευαστή που ορισμένοι κομπλεξικοί λαοί όπως οι Έλληνες μάλιστα, το θεωρούν εκ των προτέρων ως... παρακατιανό λόγω... καταγωγής; Νεοέλληνα, αυτά να βλέπεις... γιατί έτσι μόνο δικαιολογείται το πως οι  γερμανοί πάνε μπροστά και εμείς τέρμα γαλαρία χωρίς καν να κατασκευάζουμε ούτε οδοντογλυφίδες γιατί υπάρχει το σκεπτικό να ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα αντί να ταΐσουμε τον δικό μας...
Υγρό πύρ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...