Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ευτυχώώώώώς!!!

Ευτυχώώώώώς!!!
Ευτυχώς βρε παιδιά που επιτέλους ο Αντώνης ο Σφουγαράκης έβαλε αυτή την ρημάάάάδα την υπογραφή.
Ευτυχώς γιατί είχα καταντήσει να βλέπω εφιάλτες.  Μούχε γίνει βραχνάς... βρόγχος στο λαιμό.
Να φανταστείται, όταν έπεφτα να κοιμηθώ,την μια έβλεπα τον Αντώνη να φτάνει στο γραφείο του για να γράψει την επιστολή και την τελευταία στιγμή να το μετανοιώνει και να φεύγει. 
Την άλλη να κάθεται στο γραφείο να πιάνει το στυλό και την τελευταία στιγμή να τον πετά κάτω και να μην υπογράφει. 
Αυτά και πολλά άλλα τέτοια τρελά όνειρα έβλεπα και είχα χάσει τον ύπνο μου.
Τώρα όμως όλα αυτά τελείωσαν.
Ο Αντωνάκης αφού έπαιξε όσο έπαιξε μάζεψε τα κουβαδάκια του και πήγε σπίτι.
Μόλις  η Μέρκελ-Σό'ι'μπλε σφύριξε τέλος χρόνου ο Σαμαράς με την ουρά στα σκέλια κυριολεκτικά, και χωρίς δεύτερη κουβέντα έστειλε εγγράφως την δήλωση υποταγής που ζητούσαν οι εταίροι μας.
Φυσικά χωρίς αστερίσκους περί αναδιαπραγματεύσεων των όρων της σύμβασης, ημερομηνίας εκλογών και άλλα τέτοια χαριτωμένα.
Ευτυχώώώώς!!! 
Γιατί τώρα θα πάρουμε την 6η δόση, για να εξοφληθούν ομόλογα που λήγουν εντός του Δεκεμβρίου και όχι για μισθούς και συντάξεις, όπως μας πιπιλίζουν τα αυτιά τα παπαγαλάκια και τα διάφορα ακροδεξιά εξαπτέρυγα του συστήματος.
Άλλωστε άν είχαν διαβάσει την σύμβαση θα είχαν δει την ρητή απαγόρευση και θα γνώριζαν οτι τα δάνεια πηγαίνουν αποκλειστικά για την αποπληρωμή των δανειστών μας. (Εαν το γνωρίζουν μας κορο'ι'δεύουν).
Και ενω στο γαλάζιο στρατόπεδο επικρατεί πανικός και προσπαθούν να βρούν τρόπους για να παρουσιάσουν και να περάσει η κίνηση Σαμαρά όσο πιο ανόδυνα (πολιτικά) γίνεται, στο στρατόπεδο των ακροδεξιών τσακώνεται ο Αδωνης  με τους Πασόκους υπουργούς για την μετακόμιση καναπέδων,για την στέγαση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και την αλλαγή των πινακίδων στο πολυτονικό. 
Στο δε πράσινο στρατόπεδο έχει χαθεί η μπάλα και άρχισε και η διαδικασία της εκλογής του επόμενου αρχηγού του κόμματος. 
Βλέπεται έχουν λύσει όλα τα προβλήματα και ασχολούνται μετά του οίκου τους.
Τώρα μάλιστα που έφυγε και το τελευταίο εμπόδιο με την υπογραφή του Σαμαρά και θα πάρουμε την 6η δόση , και τα "ορνεα της βουλής"  μύρισαν ψητό, βγήκαν και τα εσωκομματικά μαχαίρια φόρα παρτίδα.
Τί σημασία έχει γι'αυτούς εαν οι μισθοί έχουν κατρακυλήσει στα 400 - 500 ευρώ (όπου υπάρχουν ακόμη). Σημασία έχει οτι θα πάρουμε την 6η δόση.
Τι σημασία έχει εαν οι συντάξεις κοντεύουν να εξαφανισθούν και πλέον  φτάνουν μόνο για την αγορά λίγων μόνο  φαρμάκων.Σημασία έχει οτι θα πάρουμε την 6η δόση. 
Τι σημασία έχει εαν η ανεργία έχει ξεπεράσει το 20% και τρέχει με ρυθμούς δρομέα σε κούρσα για το παγκόσμιο ρεκόρ των 100μέτρων.Σημασία έχει οτι θα πάρουμε την 6η δόση.
Τι σημασία έχει εαν οι συνάνθρωποί μας έχουν φτάσει στο σημείο να ψάχνουν σε κάδους απορριμάτων  για φαγητό και τα μικρά παιδιά να λιποθυμούν από ασιτία στα σχολεία. Σημασία έχει οτι θα πάρουμε την 6η δόση.
Τι σημασί έχει που οι  αυτοκτονίες έγιναν καθημερινό φαινόμενο και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα καθεστωτικά ΜΜΕ και δεν αναφέρονται σχεδον καθόλου. Σημασία έχει οτι θα πάρουμε την 6η δόση.
Τι σημασία έχει εαν δεν υπάρχει καμμία υποδομή σ'αυτή την έρμη την χώρα. 
Τι σημασία έχει εαν δεν υπάρχει δείγμα κρατικής πρόνοιας.
Τι σημασία έχει οτι και να πεθαίνεις τώρα, θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού για να σε δεί γιατρός το επόμενο 6μηνο (αν είσαι τυχερός και ζείς ακόμη).
Τι σημασία έχει εαν υπάρχει παιδεία, ελευθερία, δημοκρατία σ'αυτή την χώρα. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ 6η ΔΟΣΗ.
Θα πάρουμε την 6η δόση και δεν θα πτωχεύσουμε, όπως ισχυρίζεται το κατεστημένο που μας κυβερνά.
Και τώρα που τα πράγματα μπήκαν στο δρόμο τους και διεκπεραίωσαν τις επιταγές των αφεντικών τους, όλοι μαζί θα πέσουν να ξεσκίσουν οτι έχει απομείνει απο την Πατρίδα μας. 
Τα συνεταιράκια της συγκυβέρνησης νομίζουν οτι τελείωσαν με τις υπογραφές τους. Νομίζουν οτι τελείωσαν και με τις αντιστάσεις που τυχών θα υπήρχαν. Είναι όμως πολύ γελασμένοι.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
Η κλίκα του κολεγίου Αθηνών πρέπει με κάθε τρόπο, εδώ και τώρα  να σταματήσει να  κυβερνάει αυτή εδω την χώρα. 
Εαν θέλουμε αύριο να υπάρχει αυτή η πατρίδα για τα παιδιά και τα εγγόνια μας, αυτοί πρέπει να εξαφανιστούν.
Ειναι παράσιτα που ζούν σε βάρος μας και σε βάρος της χώρας. Δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο, παρα μόνο  το πώς θα κρατήσουν τα κεκτημένα τους προνόμια. 
Τα μέλη του Κολεγίου συνθέτουν μια ιδιότυπη σέχτα προτεσταντών ...Αυθεντικών προτεσταντών, τύπου "προσκυνητών" του Μέι Φλάουερ και όχι βρετανικού τύπου ...Σκληρού τύπου προτεσταντών τύπου Γερμανίας, Κάτω Χωρών, Σκανδιναβίας και βέβαια ΗΠΑ ...Φανατικών προτεσταντών, οι οποίοι από μικροί γιορτάζουν το thanksgiving και ολοκληρώνουν την προσωπικότητά τους στη "Μέκκα" τους, που βρίσκεται στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ ...Γνήσιων προτεσταντών στη συμπεριφορά και τη νοοτροπία, οι οποίοι απλά διατηρούν στο τυπικό επίπεδο την ταυτότητα του Έλληνα και του Ορθόδοξου, γιατί αυτό είναι το "μαγαζί" που τους "ταΐζει". Είναι προτεστάντες, που αισθάνονται υπεροχή και οι οποίοι απλά έχουν απέναντί τους ορθόδοξους "ιθαγενείς".
Ο νυν Πρωθυπουργός είναι ο Παπαδήμος του Κολεγίου. Συμμέτοχοι στην Κυβέρνησή του είναι οι δύο αρχηγοί των μεγάλων κομμάτων. Ο Παπανδρέου του Κολεγίου και ο Σαμαράς επίσης του Κολεγίου. Κορυφαίος Υπουργός τού τρίτου κόμματος είναι ο Βορίδης του Κολεγίου. Κορυφαίος υποστηρικτής του "τολμήματος", ο Μητσοτάκης του Κολεγίου. Όλοι αυτοί ανήκουν στην ίδια "κοινότητα" και ως εκ τούτου έχουν δικούς τους "κώδικες" επικοινωνίας ...Προτεσταντικούς "κώδικες", στους οποίους εντρύφησαν και κατά τις σπουδές τους στις ΗΠΑ. Γι' αυτόν τον λόγο και δεν υπάρχουν προβλήματα στις ενδοσυνεννοήσεις τους και βέβαια για τις "έξωθεν" προτιμήσεις τους. Παίζουν διαρκώς μια "παράσταση", η οποία μπερδεύει τον κόσμο ...Μια "παράσταση", που, όταν έχει προβλήματα, "ενισχύεται" από διάφορους "εξωγενείς" και "αξιόπιστους" παράγοντες ...επίσης του Κολεγίου.
...Ο Μάνος ή ο Ανδριανόπουλος —αμφότεροι του Κολεγίου— θα δώσουν μια "ιδεολογική" κάλυψη στην όποια προσπάθεια των "συμμαθητών" τους. Αν αυτοί δεν φτάνουν, θα "επιστρατευτούν" και οι "διανοούμενοι" τύπου Δήμου ή Χωμενίδη ...Ας ψάξει κάποιος όλα τα βίντεο των "πλυντηρίων" της Κολεγιακής ΜΜΕνημέρωσης και θα το διαπιστώσει ...Όλοι οι υπερασπιστές του "Μνημονίου" ανήκουν στο Κολέγιο ...Όλοι όσοι βγήκαν και είπαν δημοσίως, είτε σε μέσα του εσωτερικού είτε σε μέσα του εξωτερικού, ότι ο ελληνικός λαός είναι "απατεώνας", "διεφθαρμένος" και "τεμπέλης" είναι επίσης του Κολεγίου ...Όλοι όσοι βγήκαν στα διεθνή ΜΜΕ, για να δηλώσουν το πόσο πολύ "ντρέπονται" που είναι Έλληνες, είναι επίσης του Κολεγίου ...Όλοι όσοι "τρέμουν" στην ιδέα ότι οι Έλληνες μπορεί και να μην πληρώσουν τους τοκογλύφους, ανήκουν στο ίδιο δυναμικό ...Όλοι όσοι θεωρούν ότι οι Έλληνες είναι μη ανταγωνιστικοί, είναι του Κολεγίου.
Κατά σύμπτωση, δηλαδή, όλοι όσοι κατηγόρησαν τον λαό για απατεωνιές ή διαφθορά ή τεμπελιά, ήταν κατά "σύμπτωση" συμμαθητές του κορυφαίου διαφθορέα της ελληνικής ιστορίας του Ανδρέα Παπανδρέου του Κολεγίου. Για τα χρήματα που πρέπει οι Έλληνες να πληρώσουν —για να μην ζημιωθούν οι τοκογλύφοι— οι πρώτοι, οι οποίοι μίλησαν υπέρ αυτού, ήταν κατά "σύμπτωση" οι συμμαθητές του κορυφαίου τραπεζίτη τοκογλύφου της χώρας του Λάτση ...επίσης του Κολεγίου. Για ανταγωνιστικότητα μίλησαν αυτοί, οι οποίοι δεν έχουν φάει ούτε μία μπουκιά ψωμί στη ζωή τους χωρίς "μέσον", όπως κατά "σύμπτωση" ο Υπουργός Οικονομικών του Μνημονίου Παπακωνσταντίνου ...και πάλι του Κολεγίου ...Αυτοί, οι οποίοι ζουν ως παράσιτα εις βάρος της χώρας και προς χάρη των συμμαθητών τους ...ΟΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ, ΤΙΜΙΟΙ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΙ...(http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/11/i-synomosia-tou-kolegiou-athinon.html)  

Τέλος θα ήθελα να θυμίσω σε όλους αυτούς τους υπογράφοντες επιστολές υποταγής και σε όλους αυτούς που ζητούν αυτές τις υπογραφές, οτι υπάρχει και κάποιος που δεν έχει στείλει επιστολή συμόρφωσης ή μη συμόρφωσης στο κουστούμι που ετοιμάζετε και ούτε πρόκειται ποτέ να στείλει. 
Μια μικρή λεπτομέρεια που δεν έχετε λάβει  υπόψη σας ή δεν θέλετε να το σκέφτεστε.
Αυτός ο κάποιος είναι ο Ελληνικός λαός. Ενας λαός που δεν έχει υπογράψει κανένα μνημόνιο, κανένα μεσοπρόθεσμο, καμμία σύμβαση, και δεν έχει δεσμευτεί οτι θα ακολουθήσει απολύτως τίποτα.
Είναι μια μικρή λεπτομέρεια που απαρριθμεί κάποια εκατομύρια ανθρώπων. Ομως αυτή η μικρή λεπτομέρεια είναι που θα πρέπει να εφαρμόσει στην ουσία τα μέτρα. Δηλαδή να πληρώσει. 
Και για πρώτη φορά ο λαός έχει ένα άλλοθι που τις άλλες φορές δεν είχε. 
 Ολα αυτά τα μέτρα και όχι μόνο δεν υπογράφονται από μια εκλεγμένη κυβέρνηση. 
Κανείς δεν ψήφισε τον εν λόγω "πρωθυπουργό", και κανείς δεν ψήφισε αυτό το κυβερνητικό σχήμα.
 Οπως και να το δείς λοιπόν το θέμα, όσο και επιεικής και να θελήσεις να γίνεις, το λιγότερο που θα μπορούσες να πείς ειναι ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ....νομίζω; 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...