Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Το νέο εφιαλτικό σενάριο. Ο Λ. Παπαδήμος θα είναι και υπουργός Οικονομικών!


Γράφει ο petrosdiver.
Ο Δοτός δεν αρκείται πλέον στην πρωθυπουργία, αλλά επιθυμεί και την θέση του υπουργού Οικονομικών στον επικείμενο ανασχηματισμό, όπως ο ίδιος εκφράζει σε στενούς συνεργάτες του.
Όπως διαρρέεται, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα παραιτηθεί, μετά την επίσημη πρόσκληση των επενδυτών για την ανταλλαγή των ομολόγων και κατά συνέπεια την εκκίνηση του PSI. Θα ακολουθήσει ένας μίνι ανασχηματισμός την ευθύνη του οποίου θα έχει αποκλειστικά ο πρωθυπουργός, χωρίς τις «συμβουλές» των Παπανδρέου και Σαμαρά.
Αυτός ήταν και ο λόγος της παρουσίας του Λουκά Παπαδήμ(ι)ου στο Eurogroyp της περασμένης Δευτέρας. Θέλησε δηλ. να έχει μια πρώτη «γνωριμία» εκ του συστάδειν με τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης .
Ο ΒENNY απ'την άλλη έπαψε να απολαμβάνει  της εμπιστοσύνης των ομολόγων του και θεωρείται πλέον "αναξιόπιστος" (τους πήρε λιγουλάκι αλλά τελικά κατάλαβαν τί παπαρολόγος είναι).
Βέβαια και ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει απ΄ το υπουργείο για να ασχοληθεί απερίσπαστος, αφού κατάφερε και μας έσωσε, με τα της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.
Σενάρια περί τοποθέτησης στή θέση του υπουργού Οικονομικών του στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού και νυν υπουργού Εσωτερικών Τάσου Γιαννίτση δεν φαίνεται να ευδοκιμούν, καθώς ο Δοτός έχει αποφασίσει να αναλάβει ο ίδιος την συγκεκριμένη "θεσούλα", ώστε να έχει τον πλήρη έλεγχο των σχέσεών μας με το Βερολίνο, το Παρίσι και την Ουάσιγκτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...