Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σεισμική δόνηση 6,4 R στην Πρέβεζα. (Ανανεωμένο)

Πριν από λίγο στις 09.10πμ, σημειώθηκε ισχυρή σεισμική δόνηση με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ένταση της τάξης των 5,6 - 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην περιοχή 31.6 χιλ. Νοτιοδυτικά της Πρέβεζας. (18 χιλ. Δυτικά της Λευκάδος).
Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην Αθήνα. Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο και για δύο ηλικιωμένες γυναίκες, 64 και 78 ετών, που βρήκαν τραγικό θάνατο στη Λευκάδα. Η 64χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της στο χωριό Πόντη Βασιλικής, όταν ένα κομμάτι από τον βραχώδη λόφο που βρισκόταν πάνω από το σπίτι της, ξεκόλλησε και έπεσε στη στέγη του σπιτιού τραυματίζοντάς την θανάσιμα.
Η δεύτερη νεκρή από τον σεισμό, είναι στο χωριό Αθάνι. Η άτυχη 78χρονη βρισκόταν στο σπίτι της την ώρα του σεισμού. Από την ισχυρή σεισμική δόνηση, το σπίτι κατέρρευσε, με τη γυναίκα να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...