Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Συζητήσεις με Καμμένο έχουν οι διαγραφέντες της ΝΔ


Συζητήσεις με Καμμένο έχουν οι διαγραφέντες της ΝΔΟι 16 διαγραφέντες βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι επέμειναν στην αντιμνημονιακή στάση τους και κατά...
 

την ψήφιση των εφαρμοστικών νόμων, προσανατολίζονται να διαμορφώσουν ένα κοινό πλαίσιο αρχών και να εμφανιστούν ως συγκροτημένη ομάδα στη Βουλή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, την ίδια στιγμή αρκετοί από αυτούς βρίσκονται και σε αναζήτηση νέας πολιτικής στέγης, καθώς τα μηνύματα που λαμβάνουν από τη Λεωφόρο Συγγρού αναφέρουν ότι η διαγραφή τους είναι πλέον οριστική και αμετάκλητη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, τουλάχιστον οκτώ από τους διαγραφέντες -ανάμεσά τους οι Χρήστος Ζώης, Γιώργος Βλάχος, Κώστας Μαρκόπουλος και Μαργαρίτης Τζήμας- βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Πάνο Καμμένο, με στόχο να διαμορφωθεί ο αρχικός ηγετικός πυρήνας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».
Επίκαιρα online

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...