Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες της βόμβας που βρέθηκε στο Μετρό.



Σήμερα κυκλοφόρησε σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας φωτογραφία του εκρηκτικού μηχανισμού που βρέθηκε σε βαγόνι συρμού του Μετρό στο Αιγάλεω το περασμένο Σάββατο.
Η εφημερίδα «Espresso» δημοσιεύει τη φωτογραφία της βόμβας, η οποία είχε τοποθετηθεί μέσα σε μία χάρτινη πράσινη σακούλα και οι δράστες την είχαν αφήσει μπροστά από κάθισμα, δίπλα στο παράθυρο.





Σύμφωνα με την Αστυνομία η έκρηξη απετράπη από λάθος που έκαναν οι δράστες στη συνδεσμολογία, αφού ο μηχανισμός ήταν ενεργοποιημένος. Πάντως η γνησιότητα της φωτογραφίας δεν επιβεβαιώνεται αλλά ούτε διαψεύδεται από την ΕΛ.ΑΣ...
Πάντως αξίζει να σημειωθεί οτι  η πρώτη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ μιλούσε για λάθος στην πρόσμιξη της βενζίνης με κάποιο άλλο υγρό, με αποτέλεσμα την μή ενεργοποίηση του μηχανισμού. Τώρα μας ομιλούν για λάθος στην συνδεσμολογία. 
Αν τα πάρουμε όλα αυτά και συνυπολογίσουμε και την "ωραία" εικόνα της βόμβας θα μπορούσαμε να κάνουμε διάφορους συνειρμούς...





Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...