Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Εισβολή των Anonymous στην Τουρκία και άγριο κούρσεμα - Έθεσαν εκτός 3 υπουργεία και την Αστυνομία

Κατεξευτέλισαν το επίσημο τουρκικό κράτος στο διαδίκτυο, οι "Ανώνυμοι". Οι Anonymous, είχαν βάλει στο στόχαστρο τις ιστοσελίδες των τουρκικών υπουργείων και όχι απλώς περιφερειακών οργανισμών. Τελικά σύμφωνα με την Hurriyet, πέτυχαν απολύτως, "κατεβάζοντας" τις σελίδες 3 υπουργείων, μεταξύ των οποίων του υπουργείου Εξωτερικών και τις σελίδες της αστυνομίας...

Για περίπου δύο ώρες οι σελίδες των υπουργείων Δικαιοσύνης, Εσωτερικών και Εξωτερικών καθώς και ιστοσελίδες της αστυνομίας, ήταν ανενεργές, με το κλασσικό μήνυμα των "διαδικτυακών εισβολέων" να καπελώνει τους επίσημους οργανισμούς του κράτους.

Όπως αναφέρει η Hurriyet, μια ειδική ομάδα από την διεύθυνση τηλεπικοινωνιών προστάτευσε τις ιστοσελίδες με αποτέλεσμα να μην υποστούν περαιτέρω ζημιές. 
 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...