Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Η χυδαιότητά τους δεν έχει πλέον όριο.

Ο κ. Πάνος Μπεγλίτης στην εκπομπή της κ. Τσαπανίδου στο ΣΚΑΙ , κλήθηκε να σχολιάσει το τραγικό γεγονός της αυτοκτονίας του 77χρονου  στο Σύνταγμα, ο οποίος ακούστηκε οτι ψέλλισε λίγο πριν αυτοκτονήσει ότι: 
"αυτό το κάνω για να μην αφήσω χρέη στα παιδιά μου."
 Στην ερώτηση της κ. Τσαπανίδου, "Γιατί δεν κάνετε κάτι για αυτούς τους ανθρώπους, που λόγω οικονομικών προβλημάτων φτάνουν στην αυτοκτονία"; ο βουλευτής απάντησε:
"Σε αυτές τις περιπτώσεις ο σχολιασμός πρέπει να είναι προσεκτικός, εγώ έχω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ γενναίος και ευαίσθητος. Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας.
Το αν είχε χρέη, ή δεν είχε χρέη, αν τα έφαγε αυτός ή τα παιδιά  του... Μόνο σεβασμός".

Οι Τούρκοι διεκδικούν την πατρότητα του “μπακλαβά”. Αντιθέτως, το “ΜΑΛΑΚΑΣ” είναι γνήσια ελληνική πατέντα διεθνώς αναγνωρισμένη. Δεν μας το παίρνει κανείς">Οι Τούρκοι διεκδικούν την πατρότητα του “μπακλαβά”. Αντιθέτως, το “ΜΑΛΑΚΑΣ” είναι γνήσια ελληνική πατέντα διεθνώς αναγνωρισμένη. Δεν μας το παίρνει κανείς
Αιδώς Αργείοι ...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...