Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

TA ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΩΣΟΥΝ.

Γράφει ο petrosdiver.
Και ενω οι δοσίλογοι της συγκυβέρνησης και το συνάφη τους, προσπαθούν να δρομολογήσουν και νέα μέτρα-χαράτσια (όπως ο φόρος ιδιοκατοίκησης...), που θα κληθεί να τα εφαρμόσει η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει απο τις εκλογές που θα γίνουν (κάποτε!!!), χωρίς φυσικά να τους περνάει απο το μυαλό, (ούτε κατα διάνοια δηλ.), οτι μπορεί να τους χαλάσει την "σούπα" μια αντιμνημονιακή κυβέρνηση, αυτοί οι κύριοι εξακολουθούν να παίζουν το "βιολί" τους.
 
Την  ώρα που οι πολίτες μένουν χωρίς ρεύμα επειδή χρωστούν στη ΔΕΗ,  
ΠΑΣΟΚ - ΝΔ  εμφανίζονται να χρωστούν στη ΔΕΗ πάνω από 725.000 ευρώ, χωρίς να μένουν απο ρεύμα.
Αναλυτικότερα,  η ΝΔ  εμφανίζεται να χρωστά 670.000 ευρώ, με τους ανεξόφλητους λογαριασμούς να είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη του κτιρίου της Συγγρού. 
Ενώ το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να χρωστά 52.500 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο λογαριασμό, ο οποίος εκδίδεται επίσης στο όνομα του ιδιοκτήτη του κτιρίου της Ιπποκράτους.
 Να σημειωθεί οτι ακόμη και το ΚΚΕ φαίνεται να χρωστά στη ΔΕΗ 115.000 ευρώ εκ των οποίων τα 95.000 είναι το χαράτσι το οποίο αρνείται να πληρώσει γιατί το θεωρεί αντιλαϊκό μέτρο. 
Επίσης, η "Τυποεκδοτική" που ανήκει στο ΚΚΕ εμφανίζεται να χρωστά στη ΔΕΗ 250.000 ευρώ, ποσό που φαίνεται να έχει διακανονιστεί χωρίς ωστόσο να πληρώνονται οι δόσεις.
 
Το συμπέρασμα που προκύπτει ειναι οτι μας κυβερνούν και θέλουν να μας "σώσουν", ρεμάλια που δεν μπορούν να ελέγξουν τα του οίκου τους και ενώ χαρατσώνουν τους πολίτες, αυτοί μπορούν να γράφουν τους νόμους που οι ίδιοι ψηφίζουν στα παλιά τους τα παπούτσια.
Και ενω εμείς κινδυνεύουμε με διακοπή του ρεύματος και με το χάσιμο του ακινήτου απο την εφορία, αυτοί δεν χάνουν απολύτως τίποτα.
Και δεν νομίζω να περνά απο το μυαλό κανενός  οτι τυγχάνουν ειδικής προνομιακής μεταχείρισης απο την ΔΕΗ αυτοί οι πολιτικοί φορείς του τόπου μας ;  
Γιατί αν το νομίζει κάποιος εγώ θα πηδηχτώ απο το παράθυρο!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...