Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Το ΧΩΝΙ σπάει την ομερτά για τον Βασικό Μέτοχο.

Για πρώτη φορά σε Ελληνική εφημερίδα η αποκάλυψη του Ολυμπία για την δικαίωση της Ελλάδας στο θέμα του Βασικού Μετόχου που ουδέποτε εφάρμοσε η διεφθαρμένη κυβέρνηση Παπανδρέου.
Διαβάστε όλα τα θέματα από το αυριανό “ΧΩΝΙ” που αξίζει να το πάρετε. Αξίζει πραγματικά.
Οραµα του νέου «τσάρου»
το ξεπούληµα της Ελλάδας
Ο Γιάννης Στουρνάρας µε τον Στέφανο Μάνο είναι ιδρυτικά µέλη ΜΚΟ που εκπονεί µελέτες
για το ξεπούληµα της δηµόσιας περιουσίας σύµφωνα µε καταγγελία των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Σε καταγγελία µεγατόνων προχώρησε το κόµµα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τον νέο υπουργό Οικονοµικών Γιάννη Στουρνάρα, η οποία φέρνει την κυβέρνηση σε εξαιρετικά δύσκολη θέση λίγες ηµέρες µετά την ορκωµοσία της.
Ειδικότερα, σύµφωνα µε τα στοιχεία που παρουσίασε το κόµµα του κ. Πάνου Καµµένου, ο νέος «τσάρος» της Οικονοµίας αποτελεί ιδρυτικό µέλος Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης, έργο της οποίας είναι η εκπόνηση µελετών για «το ξεπούληµα της δηµόσιας περιουσίας». Η ΜΚΟ συνέταξε έκθεση µε τίτλο «Αρχιµήδης», η οποίο φαίνεται να αποτέλεσε τη βάση για το περίφηµο γερµανικό σχέδιο «Εύρηκα», το οποίο µεταξύ άλλων ανέφερε: «Περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού δηµοσίου ύψους 125 δισ. ευρώ συγκεντρώνονται σε µία εταιρεία συµµετοχών, η οποία πωλείται στην ΕΕ αντί 125 δισ. ευρώ. Οργανισµός της ΕΕ, µε έδρα το Στρασβούργο, αναλαµβάνει να πουλήσει τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν περιέλθει στον έλεγχο της εταιρείας συµµετοχών έως το 2025. Εάν η διαδικασία αποφέρει κέρδη, αυτά αποδίδονται στην Ελλάδα, αφότου αφαιρεθούν οι προµήθειες. Στην περίπτωση που καταλήξει σε ζηµιές αυτές πάλι βαραίνουν το ελληνικό δηµόσιο»!!! Μάλιστα, στην ίδια «περίεργη» οργάνωση φέρεται να συµµετέχει και ο κ. Στέφανος Μάνος, γνωστός για τις απόψεις του περί «αξιοποίησης» της δηµόσιας περιουσίας.

Σπάµε τον κώδικα ALIMENTARIUS

Συνεργάτης των Ναζί -µέσα από τη φυλακή- εµπνεύστηκε τον CODEX ALIMENTARIUS, για να ελέγξει τον κόσµο… µέσω της τροφής !!!
«Τρία δισεκατοµµύρια θάνατοι θα προκληθούν από υποσιτισµό και χρόνιες ασθένειες ως το 2020». Αυτή είναι η εκτίµηση της κοινής έρευνας του Παγκόσµιου Οργανισµού Υγείας και του Οργανισµού Τροφίµων και Γεωργίας. Ο αριθµός προκαλεί σοκ και σύµφωνα µε την ιατρό δρ. Rima Laibow, ιατρική διευθύντρια του ιδρύµατος National Solutions και του Συµβουλίου Πιστοποίησης Νευροθεραπείας, συνδέεται άµεσα µε την εφαρµογή της οδηγίας περί µεταλλικών ουσιών και βιταµινών του Codex Alimentarius, του ∆ιατροφικού Κώδικα που έχει θεσπιστεί από τον ΟΗΕ και στον οποίο συµµετέχουν οι περισσότερες χώρες του κόσµου.
«Αν υπολογίσει κανείς τους αριθµούς» που εκτιµούν από κοινού ο Παγκόσµιος Οργανισµός Υγείας και ο Οργανισµός Τροφίµων και Γεωργίας, 3 δισεκατοµµύρια άνθρωποι θα πεθάνουν, «το 1 δισεκατοµµύριο λόγω ασιτίας και 2 δισεκατοµµύρια ως αποτέλεσµα ασθενειών εξαιτίας του υποσιτισµού, όπως καρκίνος, καρδιοαγγειακές παθήσεις και διαβήτης».
Σε διάλεξή της, που οργανώθηκε από την Εθνική Εταιρία ∆ιατροφολόγων των ΗΠΑ το 2005, η Rima Laibow εξηγεί µε ποιο τρόπο η εφαρµογή του Codex Alimentarius δεν σχετίζεται µε την προστασία της δηµόσιας υγείας και των καταναλωτών αλλά µε την κερδοφορία µεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, ιδιαίτερα των φαρµακευτικών, καθώς και την προσπάθεια ελέγχου του παγκόσµιου πληθυσµού.

Αθανάσιος Τσαυτάρης «Ο υπουργός των µεταλλαγµένων».

Ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίµων είναι ένθερµος υποστηρικτής των γενετικά τροποποιηµένων οργανισµών
Πριν γνωρίσουµε τον άνθρωπο και τις ικανότητές του, µάθαµε το παρατσούκλι του. ∆ηµοσιεύµατα τον αποκαλούν ήδη «εκπρόσωπο του λόµπι της βιοτεχνολογίας», ενώ οι κακές οι γλώσσες µιλούν για τον άνθρωπο που ήρθε να ανοίξει την κερκόπορτα και να εισάγει τα µεταλλαγµένα στη διατροφή µας. Η αλήθεια είναι ότι ο καθηγητής Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίµων, έχει ασχοληθεί εκτενώς µε την εφαρµογή της γενετικής στην αγροτική παραγωγή και τη βιοτεχνολογική έρευνα ενώ εµφανίζεται ως ένθερµος υποστηρικτής των µεταλλαγµένων.
Η σχέση του καθηγητή Τσαυτάρη µε την εφαρµογή της γενετικής στα τρόφιµα είναι ξεκάθαρη και προφανής από την ακαδηµαϊκή ιδιότητά του, όπως ο ίδιος εξηγεί και στην παρουσίαση του Ινστιτούτου Αγροδιατροφής, προτείνει την επέµβαση στους γενότυπους γεωργικών προϊόντων, όπως λαχανικά, όσπρια, φρούτα κ.ά. προκειµένου να περιέχουν µικρότερες ή µεγαλύτερες από τις συνήθεις ποσότητες ορισµένων συστατικών.

ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ

Οι Ευρωπαίοι «νταβατζήδες» εκβίασαν τον Ελληνα πρωθυπουργό!
- Εβαλαν την Commission να απειλήσει ότι θα κλείσει τη στρόφιγγα των κοινοτικών κονδυλίων αν η ελληνική κυβέρνηση επέµενε να απαγορέψει στους µιντιάρχες να παίρνουν δηµόσια έργα
- Το Mega µας είπε ότι ο νόµος για το βασικό µέτοχο απορρίφθηκε από την Ε.Ε. Η αλήθεια είναι ότι επικυρώθηκε από το Ευρωπαϊκό ∆ικαστήριο!
∆ιαπλοκή = Τηλεόραση + εφηµερίδες + δηµόσια έργα
Είναι δυνατόν ένας ιδιοκτήτης media να αναλαµβάνει δηµόσια έργα; Είναι ηθικό; Είναι νόµιµο; Σκεφτείτε ότι τα κανάλια µπορούν σήµερα να αποθεώσουν ή να χώσουν κάτω από τη γη όποιον υπουργό θέλουν. Αν αγαπούν κάποιον υπουργό, µπορούν να τον καλούν κάθε βδοµάδα στις εκποµπές τους ή κάθε 2 µέρες στο δελτίο τους ενώ αν θέλουν να χτυπήσουν κάποιον πολιτικό… στην καλύτερη περίπτωση τον αφήνουν στην αφάνεια για µέρες. Αν δεν βρουν κάτι για να τον χτυπήσουν. Αρα, το ερώτηµα παραµένει. Σκεφτείτε µόνοι σας ήρεµα και αποφασίστε. Μπορεί κάποιος που έχει media να αναλαµβάνει (ο ίδιος ή µέλη της οικογένειάς του) δηµόσια έργα;
Αυτό είναι το οικοδόµηµα της σύγχρονης διαπλοκής
Ολα ξεκίνησαν το 1989. Το 1989 η κυβέρνηση Τζανετάκη ψήφισε το νόµο για την ιδιωτική τηλεόραση. Αµέσως δόθηκαν προσωρινές άδειες στους εκδότες (MEGA: Λαµπράκης, Αλαφούζος, Τεγόπουλος, Μπόµπολας, Βαρδινογιάννης) καθώς και στον Κυριακού (ANT1).
Τότε µιλούσαµε για την απόλυτη έκφραση της δηµοκρατίας και της πολυφωνίας. Και θεωρητικά ήταν. Μόνο που η πραγµατικότητα –όπως γίνεται συνήθως- απέδειξε ότι η θεωρία και η πράξη είναι δύο έννοιες συχνά αντιφατικές µεταξύ τους.

Bobolasgate

- Πώς ο Μπόµπολας ταξίδεψε 8.500 χλµ. για να φιµώσει ένα blog, προσφεύγοντας κατά «άγνωστων» Αµερικανών bloggers!
- Πώς εξαφανίστηκε από προσώπου γης και το παραµικρό δηµοσίευµα του blog που τόλµησε να τα βάλει µε τον Μπόµπολα
- Τα 7 «χαστούκια» της αµερικανικής ∆ικαιοσύνης στον Μπόµπολα και στους δικηγόρους του
- Φώτη, κάθεσαι; Πληκτρολόγησε ΤΩΡΑ www.bobolasgate.info!
Ο Φώτης Μπόµπολας κάθεται στο γραφείο του στο συγκρότηµα της Μεταµόρφωσης, στηρίζει το ακουστικό του τηλεφώνου στον αριστερό του ώµο και ανοίγει τον Internet Explorer. Μπαίνει στο blog και διαβάζει τις πρώτες γραµµές των αναρτήσεων. Το ακουστικό πέφτει από τον ώµο του µε κρότο πάνω στο γραφείο.
- Σε κλείνω. Πρέπει να ενηµερώσω τον πατέρα αµέσως! λέει στον συνοµιλητή του και πετάγεται από τη δερµάτινη καρέκλα του.
Είναι Σεπτέµβριος του 2010. Ο Φώτης Μπόµπολας φοράει ένα από τα αγαπηµένα του µπλουζάκια τύπου Polo, που αναδεικνύουν τα γυµνασµένα του µπράτσα. Βγαίνει από το κτίριο, όπου –µεταξύ άλλων- στεγάζονται οι εφηµερίδες του πατέρα του, Εθνος και Ηµερησία. Κατεβαίνει τα σκαλιά δυο-δυο, όπως συνηθίζει, αυτή τη φορά όµως µε µεγαλύτερη ταχύτητα. Μπαίνει στο αυτοκίνητό του, χωρίς συνοδεία όπως πάντα, και πατάει γκάζι για να φτάσει µια ώρα αρχύτερα στον Γιώργο Μπόµπολα.
Ο µεγαλοεργολάβος και εκδότης, Γιώργος Μπόµπολας, κοκκινίζει όταν διαβάζει τις πρώτες γραµµές.
- Αυτά που γράφουν στο Ιντερνετ πρέπει να εξαφανιστούν από προσώπου γης.

Η ένοχη (;) σιωπή της «Ευρώπης» (του Μπόµπολα)

Αποκαλύψαµε µε στοιχεία ότι «εξαϋλώνουν» τα φύλλα της εφηµερίδας µας κι αυτοί σιωπούν…
Την περασµένη Κυριακή, Το ΧΩΝΙ αποκάλυψε -µε επίσηµο έγγραφο- πώς το πρακτορείο διανοµής «Ευρώπη» (µεγαλοµέτοχος του οποίου είναι ο Μπόµπολας) «εξαϋλώνει» τα φύλλα της εφηµερίδας µας. Πώς το σάπιο σύστηµα διανοµής, που ελέγχεται από τους ανταγωνιστές µας, φιµώνει τη µόνη αντι-µνηµονιακή κυριακάτικη εφηµερίδα, την ώρα που όλες οι άλλες σφυρίζουν, απολύτως συντονισµένες, στον ίδιο µνηµονιακό σκοπό.
Απάντησε η «Ευρώπη» (του Μπόµπολα) στις καταγγελίες µας; Ψέλλισε κάτι ως δικαιολογία; Μας διέθεσε, έστω, τα αναλυτικά -ανά περίπτερο- στοιχεία κυκλοφορίας που ζητήσαµε; Οχι, βέβαια.
∆εν περιµέναµε κάτι διαφορετικό… Τι να πεις όταν ο άλλος φέρνει στη δηµοσιότητα ∆ΙΚΟ ΣΟΥ έγγραφο, κυρία «Ευρώπη» (του Μπόµπολα), το οποίο δείχνει ότι σε δείγµα 412 περιπτέρων, στα 54 Το ΧΩΝΙ εµφανίζεται να έχει κάνει φτερά; Τίποτα. Πώς µπορείς να εξηγήσεις ότι ένα στα οκτώ περίπτερα που καταγράφονται έχουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ µηδενικές επιστροφές ΚΑΙ µηδενικές πωλήσεις; ∆ε µπορείς. Ή πουλήθηκαν τα φύλλα της εφηµερίδας µας και δεν επιστράφηκαν, ή επιστράφηκαν και δεν πουλήθηκαν. Τόσο απλό.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ:

Αδέλφια µας οι Τούρκοι, φίλοι µας οι Σκοπιανοί και ο Λευκός ο Πύργος δεν µου πολυαρέσει
Για να µη δυσαρεστήσει τους εξ’ ανατολών γείτονές µας Τούρκους 
ο δήµαρχος Θεσσαλονίκης αγνοεί την εθνική επέτειο της πόλης. Τη συµπλήρωση 100 χρόνων 
από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τον τουρκικό ζυγό
Απαρατήρητη περνά η ιστορική συµπλήρωση των 100 χρόνων απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και ενσωµάτωσής της στην ελληνική επικράτεια. Η πόλη συνεχίζει να ζει στους κανονικούς της ρυθµούς, της συνεχούς υποβάθµισης, της οικονοµικής ασφυξίας, της ένδειας. Ο άρχοντας της πόλης, δήµαρχος Γιάννης Μπουτάρης, ασχολείται µε τα µεγαλεπήβολα σχέδιά του, τα οποία αφορούν στο χώρο που θα καταλάβουν τα καφέ–µπαρ της πόλης στα πεζοδρόµια και στην ένταση της µουσικής των νυχτερινών µαγαζιών. Προτάσεις επί προτάσεων, σχέδια επί σχεδίων αλλά δύο χρόνια τώρα οι µόνες αλλαγές που έχουν επέλθει στην πόλη είναι ο µαρασµός λόγω της συµφοράς που δηµιούργησε το µνηµόνιο και η αύξηση των σκουπιδιών στους δρόµους. Η Θεσσαλονίκη παραµένει η πιο βρόµικη πόλη µε το λιγότερο πράσινο και τους σχεδόν ανύπαρκτους ελεύθερους χώρους. Και τα δηµοτικά τέλη παραµένουν στα ύψη.
 Από olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...